razlicita mlijeka |
Post Reply |
Author | |
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2013 at 15:46 |
Hej! Fitovci na trzistu sada ima razlicitih vrsta mlijeka: kravlje, kozje, rizimo, bademovo i od soje. Iz vasih iskustva koja preporucujete.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je bilo koje dobro, ali vecinom konzumiram sojino ili domace bademovo, oba su mi dosta fina :)
|
|
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
a gdje uzimaš bademovo mlijeko?
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pomuze badem |
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer sam probala sojino mlijeko prefino to bum si kupila. Isto sam probala bademovo mlijeko nije mi se nesto dopalo. Al bum ja ovak kad potrosim sojino bum probala rizino, pa bademovo i tako u krug
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ti možemo preporucit iz iskustva kad svatko ima svoje Ja ti preporucujem ono koje tebi osobno odgovara. Za sve ovdje navedeno naci ceš razloge za i protiv. Kozje je najviše hvaljeno, ajmo rec. Sojino je fino ali pod upitnikom, ko i sve od soje Kravlje je vjecna dilema, po meni nepotrebna. A ova ostala 2 nisam ni probala jer sam jednostavan tip i neda mi se eksperimentirat previše Kombiniraj, možda je to najbolje i radi razbijanja monotonije i radi umjerenosti.
Edited by Gym_girl - 27 Srpanj 2013 at 21:23 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Novamladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
Evo vec tjedan dana koristim sojino mlijeko. Drukcij
|
|
|
|
Novamladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
Drukcijeg je okusa, ali jedna casa ima 9 gr proteina i gledajuci druge. Taj ima najvise proteina.
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |