Razlika u sirovim i kuhanim žitaricama |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2013 at 11:35 |
Danas slažem prvi put u myfitnesspalu jelovnik i za kuhani i sirovi proso je potpuno drugi omjer svih nutrijenata...uglavnom kuhani ima skoro 3 puta manje ugljikohidrata...da li se stvarno kuhanjem gube neka svojstva ili je neka greška?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm, meni u mynetdiaryu izbacuje isto..73 g Uh za raw, a 24g za cooked? wtf
|
|
cookies are for pussies
|
|
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozda zato kaj kad skuhas 100g neceg na kraju ispadne(bubam sad) 300g tog...il kad vazes vec kuhano,odmah vazes sirovu zitaricu+voda
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma da, ustvari je logicno, kad važeš sirovo trebaš manje grama, a kad važeš kuhano trebaš više grama da bi dobio istu gramažu UH. Uglavnom, neznam zašto mi za brokulu i povrce izabcuje isto- i raw i cooked ima isto uh na 100g..u biti veži sve sirovo i amen |
|
cookies are for pussies
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma daje to na 100g na oba nacina...
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
jel netko jede heljdu??? http://www.coolinarika.com/namirnica/heljdina-kasa/ |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
voda, ljudi voda....pa i meso kad ga specete ima 50-ak g manje...nekad i više.....tako i ove žitarice kupe vodu, pogotovo riža... Važite sirovo. Avangarde je strucnjak za heljdu
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
cini mi se zanimljiva,nisam ju probala
avangardeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,javiiiiiiiiiiii seeeeee!!!!!!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
baba, mora da ti vec malo šteka usklicnik na tipkovnici
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
a zakaj? ja volim usklicnike |
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
a sorkac, bavila se tu s davorom pa mi cijelu pažnju zaokupio reci, sta te zanima s heljdom? mozes je praviti kao prilog mesu, kuhas je isto kao rizu, a mogu i slastice s njom, evo postavim sad jedan receptic od punjenja |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
tj toliko me zakokupirao da sam zaboravila da da sam vec stavila taj receptic. evo ovdje https://www.fitness.com.hr/forum/pokaite-to-jedete_topic7758_page20.html
|
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |