Ready for a change:) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
sokove uopce ne pijem, ali normalno da i ja jedem cokoladu, ali onu koju imam doma. ne kupujem cokoladice. gle, imam 20 godina, sad budem 3. godina faksa,a stvarno sam se dobro utrenirala (a vec 2 godine jedem u menzi, niti grama nisam dobila): mogu pojesti 2 kockice cokolade i ne otici po još, pojesti 1 ili 2 keksa i stati. o sokovima ni ne razmišljam, jer znam da je bolje da pijem vodu. kad gledam svoj tanjur (i kocku cokolade), ne vidim piletinu, krumpir, cokoladu... nego proteine, UH, masti.. ili šecer, brašno, aditive itd. svjesno unosim sranje i znam da je sranje, i svjesno unosim korisno. znaci, treba promijeniti nacin gledanja i onda bude lakše reci NE jer budeš znala da ti taj sok, taj snickers nije potreban (ili si reci: mogu pojesti 2 kockice cokolade jer mi se baš jede, ali nakon toga stajem) :) |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Persija
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je samo problem ostati dovoljno motivisana da vjezbam redovno... U sustini nemam problema sa kilazom i gradjom ali se moram zatezati i micati ovaj celulit, uf...
Jean, super mi je ova tvoja poruka "a year from now you'll wish you had started TODAY." Moracu se cesce time voditi:) |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nemaš frke :) gle, inace vele da je puno teže držati se dobre prehrane nego vježbati (barem je kod mene tak). tak da, kreni što prije, i kroz neko vrijeme budeš postala "ovisna", udje ti u glavu. a kaj se tice celulita, tu ti prehrana ima oogromnu ulogu :) |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |