Rekviziti za vježbanje - omiljeni? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Srpanj 2009 at 12:52 |
Koji su vam omiljeni rekviziti za vježbanje?
što bi htjeli kupiti, a trenutacno nemate? Da li je to lopta, bucice, vijaca, guma za razvlacenje, ringovi... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
ring mi je odlicna stvar, pogotovo za unutarnju stranu bedara. volim i traku za razvlacenje i malu loptu. i bucice, one su klasika :)
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lopta....mala, velika...sve lopte, bossu isto volim, htjela bi kupiti piletes barrel, trake baš ne volim, ali ih ipak koristim.....;) Roleri su također super stvar....;) A volim zapravo sve....taman kad mi jedno dosadi sjetim se drugoga... ;)
|
|
Boaa
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
same here , lopte voljene lopte |
|
...angelyn...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
omiljeni rekviziti koje imam su mi girje
a želim, traktorsku gumu. macolu, girju od 30 kg, medicinki par, bosu ball, foam roller, sled (saonice), dobru vijacu, i tako par još nekih stvari |
|
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je ministeper u kombinaciji sa utezima na nogama zakon kombinacija
:) uspjela sam u godini dana skinuti š0 kg (i nisu se vratile ne ne) i stvoriti super mišice hihi a plus našla sam sve to za super cijenu cca. 260 kn u emmezeti. ima i u neckermannu i quelleu, al dosta skuplje |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ministeper? Zvuci carobno Jako volim stepere, pa koliko je velika ta sprava opisno ? Thanks |
|
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe i je fora :)
taman ti je velicine malo vece vage, ako imaš krevet s malo višim nogicama, stane bez problema ne zauzima puno mjesta |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prava stvar, istražit cu taj fenomen, garantirano.!
|
|
Never Back Down
Viden/a u gymu Joined: 06 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedan uteg i blagodati prirode
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
utezi
|
|
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
bucice, mala i velika lopta, slimmer..... volila bih neku
multi spravu, a biti ce i to... :D |
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bucice, ali jako bih voljela ovo nabaviti;
http://www.bowflexselecttech.com/bst_microsite/nln/bb/552_se lecttech/prdcdovr~š00š3š/Bowflex+SelectTech+552+Dumbbells.js p Predobro, samo povecavaš koliko želiš da bude težina, a sve u jednom setu utega... šteta da toga nema kod nas za nabaviti. Ovi imaju dvije varijante - jedan set - od š,5kg - do šš,3kg. I drugi set od 4,5kg - do 40,8kg. Edited by Spiral |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
bucice rules
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
šipka i klupica.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je bolesno, toe ono sto koriste na p90x |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |