Renegade diet |
Post Reply |
Author | |
Siljac
Cita FAQ Joined: 27 Prosinac 2012 Location: Šibenik Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2013 at 12:33 |
Evo u zadnje vrijeme vidim dosta reklama o ovoj dijeti, svako malo negdje nešto iskoci, pa san malo citao okolo naokolo, na fitnesandpower.com-u je bila recenzija gdje su je probali i kažu da radi, cuo sam od par ljudi da su je probali i da radi, pa sam se evo i ja odlucio probati...
znaci u principu post od 14-16 sati od zadnjeg jela, pa 4 sata za unos proteina, masti i vlakna i onda 4 sata za ugljikohidrate... ovo je malo štur opis, al nema veze... jel netko od vas probao ili misli probati, šta vam se cini itd...? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nešto slicno warrior dijeti
|
|
Siljac
Cita FAQ Joined: 27 Prosinac 2012 Location: Šibenik Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, cak je i sam autor napisa da je sve krenilo kad je i sam proba warrior djetu... slicno je, ali opet ima dosta modifikacija...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uskoro cemo objaviti clanak o tim post dijetama, sada su popularne.
Malo mi je to sve nekak na divljaka, najbolje jesti kontrolirano i u malim kolicinama i to je to.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolje je jest kako kome odgovara a da ima rezultate kakve zeli
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo linka na novi clanak koji obradjuje ovu tematiku:
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |