Riba - što jesti osim tune? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja obicno mlatim sardine, al kupim tu i tamo girice... pa mama zna napravit genijalne pastrve punjene mrkvom i nekim povrcem još... a tunu jedem dosta rijetko, možda jednom na tjedan.
|
|||
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nasla tunu u salamuri..da vidite kako me jutros teta u trgovini pogledala kad sam ugledala tunu u salamuri..i rekla yes..
|
|||
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha
|
|||
mrtav hladan
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma obožavam sve ribice... morski pas mi je trenutno njami..i trilja i brancini i orade.... njam njam ;) al skupo je... moram pocet ribariti ili hvatat nekog ribara... Jucer je jdean pito šta mu necu rec ni bok..a ja sam se pravila uobražena...eto kad nisam razmišljala A mogla sam riješiti si free ribice
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovo prvo je dobra odluka, ovo drugo hitno prominiti |
|||
mrtav hladan
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E da mi je ovo probati.. Kakvog je okusa? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto, sada kad bueš na ljeto negdje na moru...probaj...al u nekoj maloj konobici ... Meni je okus slican kao bijelo meso.. ne znam kako bi drugacije opisala... ako nije dobro pripremljen bude malo kiselkast... Inace je fini... i nema kostiju puno.... Joj...sad moram nekog nagovarati da idemo na veceru na neku ribicu jedan dan |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta ne valjaju ribari ? |
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
neznam ja jesu li dobri za tebe , iz teme gdje je bila rasprava o muskima i zenskima tesko je dokuciti kakav je za tebe zapravo idealan muskarac pa ti je moj savjet da za pocetak nadjes nekog ribara i bar neces imati problema sto ces danas sutra rucati
|
|||
mrtav hladan
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
maloprije si mi savjetovao da radje naucim ribariti I onda su žene neodlucne.... Ha ha... pa nisam niti ja još dokucila koji je idealan... inace bi bio kraj mene .... |
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
da ti olaksam nepostoji idealan ni idealna |
|||
mrtav hladan
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
uh...a ja živim u zabludi...sad si mi još otežao..... P.S. znam da ne postoji idealan...ali onaj koji bude uz mene, ipak ce meni biti idealan..... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ko o cemu opasni o muško-ženskim odnosima pod hitno mijenjaj nick |
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
moze prominiti cu ga iz opasni => poželjni hahahahahahahhahahahaah
|
|||
mrtav hladan
|
|||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
||
e i zoki nam nesmi nista sto je tema otisla u off jer opet pricamo o " RIBAMA "
Edited by opasni |
|||
mrtav hladan
|
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pastrmka!
I saran (iako je on dosta mastan, ali je odlican okusom). |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |