Riba - što jesti osim tune? |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe... lajkam ovo ja od ribe sam upravo otkrila file soma..stvarno odlicna stvar..upravo ga imam za rucak..samo moram naci malo razlicitih recepata s njim da mi ne postane dosadan |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo like, drugo najmasnija riba ikada... ne mogu ga niti jesti...iako svi govore da je fin.... |
|
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma meni šaran uopce nije fin..sve drugo može..ali on je baš masan..
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravila sam ražu, list... pa iako nije riba... škampi, kozice, školjke na buzaru... ima toga.... ;)))
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oslic/Mol, Zubatac, Orada, Lubin/Brancin, Cipal, Salpa, Ušata, Trilja, Arbun....sve šta mi moji Dalmatinci ulove il kupe
Oš na gradele, oš lešat. Uglavnom ta dva nacina prakticiram Edited by Kate |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
šaran je dobar, pecen na rašljama pa mast iscuri, a i pijani šaran u vinu je također dobar
volim manje više svu ribu, i bilo kako je spremio, dobra je osim onih 3 godine starih paniranih filea tih gluposti |
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo što sam procitala o morskom psu:
Morski pesonja nema urološki trakt.... On piški "sam po sebi", što je i razlogom da mu je meso tako rahlo, mekano... Jedini nacin je - utopiti ga u mlijeko na par sati, kako bi se taj amonijak vezao...i otkantao iz pesa van. Smrznutog pesa đabalaba je namakati, odmrznuti više nema "volje" otpuštati amonijak Ja sam jednom radila smrznutog, i bio mi je ocajan. Taj gadan okus amonijaka... Meni je plava riba zaaakon. Lokarde, skuše, srdele, palamide... mmmm... iako volim i lososa, samo je malo preskup, pa njega tek tu i tamo radim... Losos je masniji, ali ja ga radim na keramickoj tavici, i ne samo da ne popije, nego i izbaci dosta masnoce, i bude taaaako ukusan. Oslica ne volim, bljutav mi je. Ili ga ja ne znam dobro pripremiti. |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam poceo najmanje dva puta tjedno jesti srdele, za š0kn kupim pola kile i imam dva vrhunska P+M obroka, spremi se za vrlo kratko ja ih leso, znaci financijski i vremenski je super!
|
|
mrtav hladan
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |