Riblje ulje i vitamini |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iver, hvala na postu.. !
Za ortopede ne zelimo vise komentirati valjda, vecina njih kao da su mesari i zele intervenirati jedino kad dodjes sa tegobom da vise ne mozes normalno pomjerati ruku ili sl. Mislim da su fizijatri generalno pristupacniji. Hvala za link za zagrijavanje, sljedeci put u teretani obavezno radim ovo... u trajanju od pola sata, kako je naglasio autor :) Foam roller planiram kupiti, iako nije lako nabaviti ga, kad dodjes u nas u prodavnicu sportske opreme i spomenes foam roller gledaju te kao da si pitao za svemirski brod da kupis... Sto se tice tehnike, niko mi nikada nije ukazao da radim pogresno, a par godina vec treniram, uvijek krenem za manjim tezinama, prvo samo sipka imitirajuci benc pokret, pa onda lagano opterecenje, tek onda dizem tezinu itd. U svakom slucaju hvala za post i savjete :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako cete krenuti u diskusiju, zamolio bih da otvorite novu temu kako ne bi otišli ovdje previše u offtopic.
Tare, što se tice foam rollera, možeš ga kupiti kod nas dosta povoljno: Edited by Zoki - 14 Svibanj 2013 at 17:29 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
šašavica
Cita FAQ Joined: 06 Srpanj 2013 Location: split Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
Šta mislite o Myproteinovom tekucem Omega 3, 825 EPA i 550 DHA po serviranju od 5 ml? Dnevna doza je 1-3 serviranja?
Zanima me i postoji li razlika izmedju životinjskih i biljnih izvora Omega3 Recimo lan sadrži nešto tipa 22g Omega3/100 g, tj jedna žlicica sadrži otprilike isto Omega3 ka i žlicica navedeno tekuceg ribljeg ulja? |
|
TIRURIRU
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |