Riblje ulje |
Post Reply |
Author | |
Anubis6
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2017 at 22:25 |
Da li riblje ulje može uticati na gubatak masnoće?
Koliko ga se zapravo smije piti?
Pijem riblje ulje 2 čajne žlice, ujutru i navečer, jer je samo po sebi zdravo za niz stvari, a i radi imuniteta. Naišao sam na podatak da utiče na gubitak masnoće, pa me zanima da li je to istina? |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pod gubitak masnoce mislis na masno tkivo, ili mislis na masnocu u krvi/kolesterol?
Ako mislis na prvo, odgovor je ne nuzno.. Jedini nacin za gubitak masnog tkiva je kalorijski deficit, koji naravno ovisi o tvom cjelokupnom dnevnom/tjednom meniu. A ako je pitanje o ovom drugom, da neke studije ukazale su na to da ima povoljan utjecaj na regulaciju kolesterola, medjutim opet, samostalno ulje nece pomoci, ukoliko sama prehrana i nekakav oblik aktivnosti nisu balansirali optimalno. Dvije cajne zlicice generalno bi trebale biti uredu, no to ovisi vise o samoj kolicini epa/dha u te dvije zlicice, tvojoj tjelesnoj konstituciji/kilazi i naravno, tvojim potrebama..
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Anubis6
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislio sam na masno tkivo. Na jednom drugom portalu o treniranju sam pročitao taj podatak, pa me zaintrigiralo.
Hvala.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |