Riblje ulje |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Bristol
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...
Edited by Bristol |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa opcenito je dobro konzumirat omegu i riblje ulje, jer su to zdravije masnoce.. I da pomazu kod mrsavljenja, to je istina.. ako ti je sredjena cijela prehrana |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
3 jušne žlice trebaš, ja sam tek narucio, ali sam ga probao i ok je sasvim, što se okusa tice |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Bristol
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mora li se dnevno uzimati 3 grama EPA i DHA da bi bilo djelotvorno pri
gubitku masnoca.
Ja sam kupio Mega omega 3 od Vitalije. Jedna kapsula sadrzi š000 mg ribljeg ulja s preko 55% omega-3 kiselina, od toga 330 mg EPA i 220 mg DHA. To znaci da bih morao piti oko 9 ovih kapsula dnevno, a u ljekarni su mi rekli da dnevno mogu piti š-2 maksimalno. Je li djelotvorno piti ove dvije kapsule dnevno? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel u š obroku sve te 3 ili 3 puta dnevno po š zlicu |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok je, ali ne i dovoljno. Kao što si i napisao, 3-5g epa/dha |
||
Bristol
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skupo bi mi bilo da pijem vise. Hocu li ove dvije piti zajedno ili odvojeno? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo dosla mi omega od jagode i 5kg wheya bez okusa znaci ova jagoda, a tako i pise se uzima 3x 5ml i na kraju se unese sve skupa malo vise od 4gr sta je taman u granici od 3-5gr. samo bilo je u kartonskoj kutiji koja je od prasaka ariela pa sad ima misris al izvitrit ce |
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš sam sad krenuo kupiti omega 3 u DM-u, al citam da ima nekakvih necistoca iz mora u tim kapsulama?v
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
pogledaj koja je, ali mislin da te iz DM-a nisu kvalitetne
|
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ti govorin za te iz DMa da nevirujen da su nesto kvalitetne.ti kako oces ali mislin i da nisu bogate sa EPA DHA koliko bi tribale i da je to previse para,pa ako mozes daj nan sastav
|
||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo nabavio sam neke druge, nisu iz DM-a... Ove su Pyrusove...
Sastojci cistog koncentriranog ribljeg ulja (š000 mg) sadrže: EPA: š80mg DHA: š20mg vitamin E: 2.I.K. (š3% RDA) energetska vrijednost: š04,5 KJ ukupne masnoce: 2,šg Kaže da ide samo jedna kapsula dnevno nakon jela. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koncentracija je ista kao onih iz dm-a.. jesu bar jeftinije? š je premalo..a opet ne moš krkat previše tih jer imaju vit e. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
triba bi onda on 2 dnevno. inace thorn i ovi iz engleske imaju vitamin e samo ne pise koliko ali nevirujen da je previse jer se preporuca 3x 5ml sta i je 4.šgr EPA DHA.
|
||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |