Riblje ulje |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
twinlab je nedavno gonjen pravicno jer su imali neka sranja u ribljem ulju i lagali oko sastava, tako nešto |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam trenutno na 6grama epa/dha iz kapsula, kombinacija
http://www.bodybuilding.com/store/now/dha500.html http://www.bodybuilding.com/store/source/enteric.html 4kom jednih i 4 kom drugih... |
|
mrtav hladan
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mos to i malo smanjit
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne zelim super je feeling |
|
mrtav hladan
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je neko reka da nema bas neke razlike ako uzimas 3-3,5 gr u odnosu na vise
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko je to pakovanje OMEGA 3 LIQUID(JAGODA), tj.za koliko vremenski ako se uzima oko 3gr i zašto svi uzimate IMPACT WHEY bez okusa, zbog cijene?
Planiram naruciti i ja pa pitam :-) Edited by hrc007 |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzeo sam omega 3 kapsule i pise da ima vitamina E š IU. kaj to znaci i dal je to previse? |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
imas po litre, triba ti nesto manje od š3 ml dnevno za skupit 3gr,traje oko misec dana. ja san sad narucija ipmact od cokolade, malo vise para, ali radi okusa, i to kad jeden sa zobenima, a ne radi PWMa |
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala prijatelju, onda cu narucit x2 omega3, impact whey bih uzeo od cokolade, prvenstveno za PWM, a malo cu dodati i ujutro sa zobenima. Sad me još zanima da li je potrebno osim tih 3gr.omege uzet još i laneno navecer uz posni ili je tih 3gr.dovoljno za citav dan. Rasporedio bih Omegu 3 na dorucak, međuobrok nakon rucka ako uzmem za međuobrok posni i za obrok prije spavanja uz posni. Da li je potrebno uopce uzet i laneno ako uzimamo ovo riblje u dovoljnim kolicinama, pitam jer mi ponestalo lanenog, a ovdje kod nas ima samo u kapsulama. Edited by hrc007 |
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
goatrance
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Laneno je smece bježi od toga,lako je kvarljivo,omega je puno bolji
izbor Edited by goatrance |
|
Starkly
Cita FAQ Joined: 10 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ispricavam se najprije što post-am u ovako stari thread.
http://omegavia.com/bottle-big.htm Zanima me koristi li itko ovdje ovo riblje ulje, i što uopce mislite o njemu. EPA/DHA = 4.666666 1 kapsula = 1000 miligrama omega-3 Ima li u Hrvatskoj išta slicne kvalitete, i što preporucate glede ribljeg ulja? |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
studije ko studije ponekad je vrlo tesko izvuci tocnu info i cesto su kontradiktorne. ovoj info fali period u kojem su monitorirali stanje subjekata te kolicine omege3 koje su uzimali na dnevnoj bazi. ali ako pogledamoeskime itd zasigurno nam ne treba studija da Nam kaze dal su omega 3 moguce vrlo korisne
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |