Rižini krekeri |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eeee, to!
evo neki linkic bzvz koji sam našla... samo da vidite kc to http://www.awt.hr/awt-international/proizvodi/barilla/wasa.a spx mislim da je cijena slicna svuda (nisam ziher), ali obavezno procitati sastav prije kupovanja..skužili smo da imaju neka razlicita pakiranja, tj. pakiranja koja izgledaju isto, ali u jednom ima puno masti.. nije nam jasno zašto, no dobro.. pa eto, ako vam se sviđa ta opcija.. edit: postavljen link Edited by Zoki |
||
XXL-Zagreb
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
wasa? to mi obavezno mora bit doma :) ali to su raženi krekeri...odnosno ima ih više, a ti sa malo više masti su možda oni sa sjemenkama? Ja uzimam ciste..
i da..linkic ne radi ;) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad radi.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
super
evo, ja ove druge papam...a ovi prvi su sa sezamom pa su ti malo masniji ja mislim, zaboravih sad koliko.. |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A u kojoj kombinaciji ih jedeš - ne jedeš ih valjda solo? |
||
|
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ih jedem solo, po 2-3 komada. (kod mene je neko pakovanje di su puno manji od ovih na linku). nisu losi, ispocetka su mi bili kao stiropor, sad je vec bolje al je cijena, boli glava.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedeš rižine krekere ili ove Wasa? |
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uglavnom umjesto raženog kruha, ili cak i s njim, pa pol pol......uz rucak, veceru, međuobrok ako uleti... nekad ga znam i samog grickat kad mi dođe gušt :) Najviše mi uz posni ide... |
||
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fiorentini bio organic rice - mini galette ; tako nisto pise na vrecici. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molio bih nekog da prepiše kolicinu natrija u tim rižinim/raženim krekerima, jer jucer sam zamalo uzeo neke slicne table tih fitness krekera/plocica u kauflandu (oko 3kn š00g) al svi imaju hrpetinu natrija.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovi su jako jako fini, kao neki poluslatkasti krekeri, prije sam ih znala cesto kupit, sad dugo nisam, a baš me zanima kak biste njih ocijenili?
Krisprolls, tzv. švedski krušcici,meni se cini Ok nutricionisticki profil, ali ima vas tu puno koji znate još i bolje, pa molim komentare Edited by Kate |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako u kojem pakiranju.. imaš i rižine krekere bez natrije koje mi natjecatelji papamo kad ne smijemo unositi natrij.. znaci mora na njima pisat da su bez soli |
||
XXL-Zagreb
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo danas kupio ove:
Nutricionisticki profil: na š00g: Kalorija: 350kcal Proteina: š0g UH: 65g Masti: š,5g Vlakna: š6g Natrij: 0,4g po š komadu: Kalorija: 30kcal Proteina: šg UH: 6g Masti: 0,šg Vlakna: š,5g Natrij: <0,šg Ukusni su ti krekeri, no ne znam zaista kada bi ih jeo. Iza treninga obicno to ne jedem, eventualno za dorucak ili prije treninga u nekoj kombinaciji s posnim ili necim. Edited by Zoki |
||
|
||
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
|
cijena?
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam siguran sad .. š2 ili š5kn. |
||
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |