Rižini krekeri |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
E tak neš slicno ti dođe 3kn u kauflandu, cak je skoro identicnog sastava i imaš 4, 5 vrsta. Vidim ima natrija ko svježi sir |
|||||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kaj je s tobom i natrijem? tko te to plašio natrijem? |
|||||
XXL-Zagreb
|
|||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A Krisprolls?
Mišljenje molim |
|||||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Strašno kolko sam osjetljiv na pojacan unos, i ono doslovno osjetim i vidim kad pretjeram tak da ak mogu proc bez dodatnog unosa zašto ne tim više jer bih mogao imat genetsku predispoziciju za visok krvni tlak tako da i tu pazim kolko mogu. Viši unos natrija -> više povuceš vode -> posljedicno viši tlak A kalij, buduci da nažalost nema više sezone rajcica koje sam tada tamanio ko blesav, pokušavam što više navuc iz drugih namirnica pa nekako uravnotežit odnos. |
|||||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
||||
@kate - tak je svejedno.. ako se to jede kao neki pwm, treba paziti da ima vrlo malo masti... i naravno, ako želite pojesti više komada, uzeti ono što ima manje ugljica (ali ne manje ugljica na racun povecanja masti!)
@thorn - ahaaa... sorry, nisam mislila da je to zbog tlaka.. hehe znam ja kaj natrij radi, ne brini a kalija isto imaš u svemu, npr. banane, krupmir, marelice, itd.. imaš izbor namirnica.. |
|||||
XXL-Zagreb
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma sve ok Samo kažem, ako ne moram i ako imam izbora prilikom odabira namirnica, dakako da cu uzeti one s manjim % natrija, baš kao što si ti navela one rižine kolutove il krekere koji su bez soli. cisto takvo neko razmišljanje. Banane obožavam i svaki dan ih jedem, krumpir kad se nađe na meniju isto, al svakodnevno udaram po kakao prahu i bademima, bar nešto kalija da se nađe Dakako, sve ovo pada u vodu kad je junk u pitanju, onda mi ni cisterna vode ne pomaže |
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
On je na strogoj definiciji i pripremama za photoshooting |
|||||
*Ve*
Post Options
Thanks(0)
|
||||
@thorn - a o kakvom je fotošutingu rijec? tell us, tell us
|
|||||
XXL-Zagreb
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Thorn je powerlifter, nije on na defki.. |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hahaha.... samo za kalendar je na defki... vidiš i da hoda po snijegu..... |
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
On je mens underware model i sprema se za šuting novogodišnjeg kalendara.......
|
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
sad cu ja skoro do Os-a pa cu ga fotkat |
|||||
LiveStrong
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cool.... sigurno je oduševljen idejom... zato ga i nema baš na forumu...izgleda stalno je na kardiu.... |
|||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kladim se da cemo svi past na guzicu kad ga vidimo u shreded izdanju, daj si razmislite, kad ste uopce vidjeli njegov filmic ili sliku? Skriva tu definiciju ko zmija noge, i onda puffff |
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
odošmo mi u off... ne smijemo više....
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Drito, pripazite! Ajmo, tko je kupio Wasu i Thorn reci kako se zovu ti krekeri iz Kauflanda? |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |