Rijecani, jeste li za upoznavanje? |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nek nam dođe Lega kad su naši Rijecani samozatajni. Docekat cemo ga kao našeg. Ima i ovdje jeftinog posnog sira pa cemo se svi skupa pocastiti.
|
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Malo sam se zapustio... |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
neka svatko donese svoju žlicicu i idemo na posni, a poslije na trening |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto ne, dogovorimo neku žurku i dolijecem!
Evo i linkic na moju, pa te kontaktiram! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto, baš ste se našli, nece vas bit teško prepoznat Lega, vidiš da ju bezuspješno dogovaramo Moramo nac nacin da ih motiviramo malo :) |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa nije ovdje baš tolika zima, ne moraš odmah krzno vadit' |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lega gol do pasa za žensku populaciju, a ti za mušku. (Njemu bar nece bit zima) |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upoznavanje?hmmm
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo Davora smo vec privukli. Izgleda da bolje pali dvije stranice spamanja i zafrkancije nego jedan ozbiljan pozivni post.
|
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je Rijeka sat i po, dva busom, pa možda kad bude lipo vrime doletim malo
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davore ne hmmmaj nego spremi žlicicu za posni i doleti ooooo Kateeee, you're back! Sve se sredilo? Hehehe vidiš ti Saša, ljudi bi iz Osijeka i Karlovca cak došli a ove naše ljencine ko fol slucajno zaobilaze ovu temu...ili tu nešto hmmaju bezveze |
|||
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma rekla sam ja... "I'll be back" Izmucio mi se kompjuter, ajme kako se izmucio Falili ste mi svi, ljudi moji, jedva sam wait da se vratim kuci.Home sweet home, he,he. Baš bi i bilo super da smo mi tu, ova naša ekipa, svi u istom gradu da se družimo na svježem zraku i po barovima, da smo si live društvo, al bitno je i da smo se mi sprijateljili, s ja virujen da ce bit prilike za vizitkanje jedni drugih |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dalmoši i istrijani su stidljivi, a pogle nas slavonce, moramo vas tražiti ko iglu u sijenu.
Lega nije valjda toliko ozbiljno da moraš ici do tih krajeva da bi se zabavio? |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jok, odem ja u kju uostalom, vidi u koliko sati pišem (ma nisam bio u kju) Edited by Lega |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hmmm hmmm.. bila bi to dobra ideja..ali samo ako ce fitovci koji dodju, popit si koju kratku samnom
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šteta što ja nisam iz Rijeke,baš bih se rado upoznala sa novim ljudima,istomišljenicima!
|
|||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |