Rijecani, jeste li za upoznavanje? |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjeruj mi ne želiš pit sa slavoncima |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he... to mi i cura kaze.. ja nakon 2,3 case vina vec hmmm.. kolutaju oci.. a vec nakon 5,6 casa.. hmmmmmmmm.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vikend se opasno približava pa da se nešto konkretno dogovorimo...?
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
istina :) Ja mogu i sutra i u nedjelju ali negdje kasnije popodne.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde može sutra poslije podne. Jedino vrijeme koje mi ne odgovara jest od š8 do š9h... Sve ostalo je ok. Ti reci tocnije gdje i kad i bit cu tamo. Jel dolazi još netko? |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mi, ostali koji nismo iz Rijeke, zelimo neki photoshooting da vidimo to ugodno druzenje.
|
||
dragec52
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haj. E pa dragi moji rijecani dogovorite se za lokaciju pa vas možda prevezem sa svojim novim busom. Vikend na "6".
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uzeo mi rijec iz usta |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oo pa vi ste naš sugrađanin Trenutno ce nam "š" trebat ali javimo se drugi put ako bude trebalo A photoshooting...kolko nas je nece nas ni imat ko slikat cccc Rijecani moji, opomena od moderatorice za odaziv (osim Davora, on ima ispricnicu ) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ja ovo nisam ni vidla...dođite na terminal veceras...;)
|
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bit cemo na Trsatu... |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, palo je prvo upoznavanje.
Iduci put definitivno pada trening. Treba s rijeci prijeci na djela. Pozdrav šefici Gym girl! |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A fotke? Tko je sve bio - ti i gym_girl i jos nesto netko? Edited by Mr G. |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema fotki za sada. Nema smisla da se fotkamo dok sjedimo. Ipak je ovo fitness forum.
Bili smo nas dvoje i jedna osoba koja nije s ovog foruma. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kamerman |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije kamermanka baš neka...vidi kako smo ispali na fotki: druženje u Rijeci |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |