Rijecani, jeste li za upoznavanje? |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | ||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vjeruj mi ne želiš pit sa slavoncima ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
He he... to mi i cura kaze.. ja nakon 2,3 case vina vec hmmm.. kolutaju oci.. a vec nakon 5,6 casa.. hmmmmmmmm.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
|
Vikend se opasno približava pa da se nešto konkretno dogovorimo...?
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
istina :) Ja mogu i sutra i u nedjelju ali negdje kasnije popodne.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
|
Ajde može sutra poslije podne. Jedino vrijeme koje mi ne odgovara jest od š8 do š9h... Sve ostalo je ok. Ti reci tocnije gdje i kad i bit cu tamo. Jel dolazi još netko? |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Mi, ostali koji nismo iz Rijeke, zelimo neki photoshooting da vidimo to ugodno druzenje.
![]() |
||
![]() |
||
dragec52 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2009 Status: Offline Points: 25 |
|
Haj. E pa dragi moji rijecani dogovorite se za lokaciju pa vas možda prevezem sa svojim novim busom. Vikend na "6".
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Uzeo mi rijec iz usta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
oo pa vi ste naš sugrađanin A photoshooting...kolko nas je nece nas ni imat ko slikat cccc Rijecani moji, opomena od moderatorice za odaziv |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
a ja ovo nisam ni vidla...dođite na terminal veceras...;)
|
||
![]() |
||
|
Bit cemo na Trsatu... |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
|
Eto, palo je prvo upoznavanje.
Iduci put definitivno pada trening. Treba s rijeci prijeci na djela. Pozdrav šefici Gym girl! |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
A fotke? Tko je sve bio - ti i gym_girl i jos nesto netko? Edited by Mr G. |
||
![]() |
||
|
Nema fotki za sada. Nema smisla da se fotkamo dok sjedimo. Ipak je ovo fitness forum.
Bili smo nas dvoje i jedna osoba koja nije s ovog foruma. |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Kamerman ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nije kamermanka baš neka...vidi kako smo ispali na fotki: druženje u Rijeci |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |