R.I.P. Zyzz |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je tuzna, ne samo bilo koja preuranjena smrt nekog coveka, vec cinjenica kako su ljudi nemastoviti i prazni u svom vidjenju zivota i njegovom zivljenju danas, kako vecina ljudi vise ne zna da funkcionise i provodi se bez alkohola i drogi itd itd...Postoji toliko stvari na svetu koje mogu da se rade i u kojima moze da se uziva, pa cak i kada zivis ''normalnim'' zivotom kojem nista ne fali, i u njemu ima brdo stvari za uzivati i voleti. Sve je u glavi sto se toga tice. :)
Edited by Morrighan |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je istina. ali ljepota ne podrazuimjeva nužno razuzdanost, ona moja recenica. ajde, bar smo se donekle složili, možda |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
R.I.P.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam na forum teretana vidjela za decka, naravno žao mi ga je, naravno imao je isklesano tjelo, no opet po koju cijenu, sve u svemu R.I.P.
Valjda ce drugi put pametnije....
|
||
Juzernejm
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 138 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako misliš, drugi put? XD
|
||
Get ripped or die mirin'
R.I.P. Zyzz |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije mu smrt nikako bila povezana s isklesanim tjelom, nego s kombinacijom kokaina i saune, on je mogao biti otkacen i isklesan bez da se drogira i umre, to što se odlucio drogirati je njegova pogreška i najupitnija stvar u cjeloj prici. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ulazio u detalje,kaj je ustanovljeno da je koka bila direktan uzrok?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A valjda, da. našmrkao se koke i otišao u saunu pa ga je sastavio infarkt, što je manje više poznato ubitacna kombinacija. Tako da kako rekoh, mogao se za.ebavati, feštati, opijati se, i izgledati tako bez da šmrce koku... ili ocito nije.. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocito da nije, ponjela ga uzivancija, iako kad vidim ove party filmice rekao bi da je tu cesta kombinacija par vrsti droga bila prisutna
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerujem da se vracamo nazad dok ne odradimo zadatak ovdje gotovo pa savršeno.... |
||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam procitao da mu u tijelu nisu našli nikakvu drogu .. da je imao srcanu manu od rođenja
|
||
Perla19
Cita FAQ Joined: 17 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel smijem ja pitati tko je on??
|
||
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
R.I.P. , ali ja mislim da su kokain, DNP i klen tu imali znatnu ulogu.
edit - iša sam stavit video u ovo, al onda nebi pokazalo da je novi post :( Edited by pepperedangus - 23 Ožujak 2012 at 08:45 |
||
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas je zyzzu treba bit rodjendan, i ugl. ovo je najnovij video koji mu je njegov brat Said (chestbrah) sastavija za taj rodjendan. siguran sam da ima fanova njegovih na ovom forumu, pa eto, da podjelim. |
||
Miho
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molim vas da prestanete bit tolike pizde!!
Tu kao pisete da je koristio svasta a ako vas zanima sta je uzmi evo popis: -hidrolizirani whey protein -riblje ulje -multivitamini -magnezij -vitamin C -multivitamini -zeleni caj -poboljsavaci mrsavljenja j***m vam mater ljubomornu on je UZOR generacijama, a ako ce mi neki starca tu srat po njemu neka mi se se slobodno obrati jer ocito je da vam treba objasniti neke stvari. I tu se usuduejete pricati nesto protiv njega a pola vas ni nezna njegovu pricu, on je postao popularan zbog toga sto je kog njega do misica kao sto vidite prirodnim putem i nebi nitko znao za njega da je koristio steroide i ta sranja. Zato molim vas umro je on srcanog napada zato sto su mu problemi sa srcem naslijedeni od njegove obitelji! Edited by Miho - 29 Svibanj 2012 at 19:49 |
||
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haters gonna hate.
Good night sweet prince - Son of Zeus, brother of Hercules, father of Aesthetics Rip. Edited by Zyzz - 29 Lipanj 2012 at 13:11 |
||
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |