rock it |
Post Reply ![]() |
Page <1234 9> |
Author | |||
Mini star ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
E, odlicno!
![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
i mene zanima...meni su ruke slaba tocka
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mini star ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
||
hmm da.
ja sam jedina cura koja navecer vjezba sa onim recimo bilderima al nezaostajem nimalo ![]() |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
![]() ma daju se one sredit ![]() makar, mislim da mi je to više genetski, ja uopce ne trebam puno radit na njima, one su više manje oduvijek bile izražene...uvijek sam imala komplekse u srednjoj jer bi se družila s onim kost i koža curama i onda kad bi uspordila njihovu kost i moje mišice bila sam u bedu... ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
||
to je to ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
||
uvijek su mi govorili da imam jake ruke pihh sta oni znaju bolje imate ruke nego stapice slane..
meni narasle kad sam pocela sa praksom..radim u frizerskom salonu i ruke su stalno zaposlene ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
||
uu, dobra guza!!!
|
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Da i meni, sjevaju kroz majicu ![]() ![]() @ mini Super guza |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
thanks soner..
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Cool smajlic ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
evo ruke..hmm jos bi htjela triceps sredit i ramena.
nisu bas neke slike tesko mi uslikat sama ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
![]() |
|||
||
Moram bit žensko prvo...rukaviceee
![]() Uuuu...ruke su super! Napokon da netko to i zamjeti, ne samo trbušcic, etc. ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
*La_La* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
||
mini imamo skoro pa identicnu građu...guza,noge,trbuh sve...samo što ja malo kaskam za tobom...al sad bar znam koga cu pitat za savjet
![]() |
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
![]() |
|||
||
zika rukavice su must have ove sezone
![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |