Rocky se želi vratiti u formu |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda se nemam što brinut
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
RockyBalboa_9
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
... hehe ... evo me prezivih :P ... a valjda je toliko opterecenje na ramenima zbog moje ozljede, da pokušamo to vratiti na svoje rame :) ... ovaj trening danas je bio prelagaaaaaan ... sve sam odradila, doduše s malim bucicama, jer lijeva vuce, desna dize 2kg i ne ide više ... još sam dodala na kraju 10 minuta vijace, morala sma izbaciti sav taj znoj iz sebe :) ... cijeli dan sam u pokretu, evo napokon sjela za laptop, i mislim da cu zaspati ubrzoooo :)
|
|
.. mnogo je prepreka na putu do cilja, a moja zadaca je NE ODUSTATI! ..
.. vjeruj u sebe, ne odustaj i ne popustaj .. cvrsto se drzi svojih snova i ignoriraj one koji te pokusavaju obeshrabriti .. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |