Rolanje |
Post Reply | Page <1234 9> |
Author | |||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
od rolanja , preko gay parova , pa do erotskih pricica
sva sreca da admina nema toliko cesto |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ekipa drzite se teme
Tema je rolanje ... Slobodno otvorite temu u offtopic sekciji ukoliko nesto zelite raspraviti Moje misljenje je da je rolanje zanimljivi oblik rekreacije, svakako bolje nego da se ne bavite nikakvom aktivnoscu. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Od malena se rolam tak da mi je to cist ok pogotovo ako se nauci jos nesto osim samo da se vozikas naprijed! Kod mene je bas bila suprotna stvar nego kod lege, kad smo bili klinci skoro svi smo imali role pa bi se nalazili i zajedno izvodlili razne ludorije!
Edited by Bobo |
|||
Luvli
Viden/a u gymu Joined: 27 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hello ekipa, evo ja sam newbie i kamo srece nadjem temu bas za mene obozavam se rolati, a jos kako zivim na Jarunu, sve mi ide u prilog he he he....vise sam tip za aktivnosti na otvorenom. Pozdrav odoh dalje po forumu
|
|||
Mihaela
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rolam polagano po nekoliko kilometara...iako vise volim klizanje i zvuk proparanog leda mmm... Zlatna pirueta je nazalost uvijek slabo posjecena,a upad je cak besplatan. Dobra muzika,bljestave haljinice i vrhunski performans... Ali vratimo se rolanju... Vazna je dobra podloga inace "mozak skace" sam tak! |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma rolanje je zakon!!!!! Samo da vam se izjadam.... Pala sam prekjucer ko kruska! Frend mi uletio u putanju dok smo preticali bicikl i taaaaako sam se razbila.... Ali to ne znaci da danas vec nisam odvalila 25 km! |
|||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo Theia to je pobjednicki mentalitet |
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
rolanje je neprirodan sport,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,da li ima itko na ovom forumu da me moze ubijediti da rolanje nije gubljenje vremena................fitness probaj ti.............postoji opasnost da razvijes noge kao ronladinjo.............
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Po tvojem nekom razmisljanju..kad ti je rolanje gubitak vremena..onda je i bicikl gubitak vremena. Cini mi se da se vise kalorija gubi rolanjem nego bicikliranjem. |
|||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nebi se bas slozio sa tobom,,,,,,,,,,bicikl je ipak klasika..............mislim da sam dovoljno rekao zadnjom recenicom...................pozdrav |
|||
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na koji to nacin je rolanje neprirodan sport?
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, bas..... I definitivno ucinkovitije nego bicikl. Naravno, zavisi kojim tempom vozis, a ja sam brza i od rekreativaca na biciklima tako da se nikako ne mogu sloziti s tim da je to gubljenje vremena. |
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
nazalost i dalje mislim da je to gubljenje vremena,,,,,,da je ucinkovitije od voznje bicikla e to bas nemogu kupiti...... neprirodan sport,,,poput hokeja,,,,koristis pomagala (stopala)kod pokretanja,, i prenosenja tijela ,,,,atletika,borilacke grane ,plivanje,sport sa loptama itd ..su prirodni sportevi.......... ,a sad sto se tice rekreativaca imas razne starosne dobi kod njih.......sigurno su to rekreativci koji su u malo starijoj dobi pa ih i nije bas tako tesko preci,,,,,,,,, Edited by emilio |
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
A sta koristis kod trcanja? Ruke? Ili se ni to ne racuna kao sport?
|
|||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
||
A sta koristis kod trcanja? Ruke? Ili se ni to ne racuna kao sport? [/QUOTE .......pomagala su na stopalima,,,role ,,skije,,,hokejaske klizaljke itd....pa kad bih trcao na rukama siguran sam da bih koristio ruke,,,,,,dobro brzo bih se predomislio zbog --logike.. |
|||
Post Reply | Page <1234 9> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |