Roni Kovacic - svjetski prvak u BBu |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zdrava prehrana je skupa, pogotovo ove kolicine koje on jede.. To su standardne cifre ako imaš pojacanu prehranu i samo jedeš kvalitetno. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
covjek je... Ma, nemam rijeci za njega :). Na tu visinu je uspio nabiti te mišice... Koji izgledaju - S A V R š E N O
Lik ima struk, a to je ono što mi se najviše sviđa kod njega. Nije kao "standardni" bodybuilderi koji imaju ogromne škembe, a od struka ni s. Divim se covjeku jer predano radi za to i to radi samo zbog sebe i zbog nikog drugog :). Zoki, hvala ti na ovom videu, baš sam se ugodno iznenadila :). |
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlicno izgleda
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast na trudu i uspjehu!
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš sam pogledao sve njegove intervieve... i moram priznat da mi se covjek sviđa... ne izgleda "napuhano" u glavi, izjave su mu realne i na mjestu !
20 godina rada nije malo i ljepo je da mu se taj trud vrati u obliku takvog rezultata... ne vidim cemu "odapinjat" strelice sa insinuacijama o uzimanju steroida... dozvolim za likove koji u 5-6 mjeseci nabiju š0-ak kila mišica i pricaju bajke o zdravoj hrani... u svakom slucaju... sve pohvale Roniju ! |
||
Who dares wins!
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stvarno izgleda super ramena mi se najviše dopadaju
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo vam malo friških slika :)
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stvarno, na njegovu visinu... toliko miški... svaka cast
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ogroman je stvarno cestitam mu na uspjesima, i želim
mu još puno titula |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
200kn dnevno da pojede? i dont think so... osim ako ne jede kilu lososa dnevno, a drugi dan kilu konjetine. pa ispocetka. al zato ampula inzulina kosta, koliko 20ak kn?, a dnevno pro idu i do par desetaka ampula. ne bavim se previse time, znam da je jedna pro BB na forumu rekao da pro idu do 70 IU. kolika je tocno kolicina IU - ne znam. al taj dio je skup sport, prehrana se da sloziti i za duplo manje novaca.
i da, jucer sam cuo da je na fejsu objavio da prekida sa profesionalizmom, da su ga nesto slovenci zajebali. Edited by GajbaPive |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma samo pauza...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tako je,pauzira trenutno od BB-a s obziron da nema para ni sponzora pa ce malo spustit kilazu i odrzavat se tako... i nisu ovo bas friske slike al ok... i da reka je da prelazi na treninge 3x tjedno
Edited by zmaj |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |