ruke-djevojke |
Post Reply ![]() |
Author | |
IvanaMilica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Prosinac 2011 at 01:05 |
Zanima me iskustvo djevojaka sa vježbama za ruke! U zadnje vrijeme mnogo pažnje posvecujem tome. ja koristim bucice od 0,5kg u toku crobika, i tegove od 3kg za vježbe. Da li je to dovoljno? Ne bih da pretjeram, ali ni da visi meso i koža
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmmm
![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
IvanaMilica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 5 |
Ma sa ova 3kg, znam da necu pretjerati sigurno
![]() |
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
A sklekovi? Meni su to zakom vezbe za ruke, u raznim varijantama..
|
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Također obožavam sklekove (sve moguce varijante), dipseve, francuski potisak, kickbackove, također za ramena lateralna
![]() ![]() Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |