ruptura prednjeg križnog ligamenta |
Post Reply |
Author | |
lykan
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2012 at 10:58 |
bok svima!
trebam pomoc oko izbora vježbi i režima rada za jacanje noge prije operacije. na tekmi nogometa mi je 99,9% puknuo prednji križni(ziher sam jer sam isto prošao sa desnim koljenom).tek sam 7.1. narucen kod ortopeda,onda ce do samo operacije proc sigurno bar 2 mjeseca,a htio bih bit u što boljem stanju što se mišica tice prije operacije. molim nekoga ko je strucan ili ima iskustva s tim da mi predloži vježbe ili da neki program. unaprijed zahvaljujem |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
elasticne trake, više vrsta ekstenzija moraš radit.
|
|
biser
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2009 Location: Macedonia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naruci Compex aparat za jacanje noge i sigurno ces da budes spreman za operaciju a potom i ponovo da budes nateren za fudbal.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvenstveno jacaj misice zadnje loze, aduktore i gluteus
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |