Ruska zvššš;na - gdje kupiti? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2009 at 00:07 |
|
Da li netko zna di se mogu kupiti ruska zvona?
I kako znaš koje bi bilo najbolje kupiti? 8 ,š8 ? |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš više opcija. Možeš kupiti kbelle hrvatske proizvodnje. Zatim imaš preko Blue gym-a. Također je opcija kettlebell centar koji drže 360 gear i dragondoorove kbelle.
To je ono što ja znam da vrijedi nešto. Imaš još i neke plasticne u tower centru u Rijeci (vjerovatno i drugdje u hrvatskoj), ali njih ne bih preporucio. Savjet: nemoj uciti preko youtuba jer bi se mogao ozlijediti. Potraži ljude koji ih znaju koristiti. Ako si u Zagrebu imaš puno mogucnosti i za grupne treninge... |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moje su od metalcrafta, prvi link
|
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobri su to kbelli. A od koliko kg imaš? što radiš s njima? |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Vam.
|
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Našao sam ih u MAGMI....255 kn------- |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde pliz pošalji neki opis ili fotku... Kakav je kbell? Koliko kg? Jel' plasticni? |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto i u našem xxlu dobili te girje plasticne (od 8 i š6kg) i onak mal se zahebavao s tim dok sam radio u dvorani svoj trening i fora je sve to onak mal za ispuhat se, al inace not my piece of equipment
|
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam baš ljubitelj tih plasticnih, ali ako služe svrsi (koliko dugo?) onda su valjda ok. Nego, što si radio s njima? |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=q0jalJ-3e7U tako nekako sam zamahivao, gotovo identicne girje ko na videu Edited by ThornOfFaith |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dvije od š6 i jednu od 24 kg Pošto ih nisam koristio koliko sam želio.. sad sam ponovo poceo raditi s njima i za sada varijacije swingova, clean and pres, cucnjeve, presove, neke svoje i tako.. pocet cu ubacivati neke nove vježbe sad |
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su odlicni...plasticni od osam kg.... evo ja sam u jucer girjo sat i bio sam mokar ko krpa.... |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tek sam sad vidio da ti nitko nije napisao koju kilažu da uzmeš...sory.
Mislim da si se zeznuo. Za pocetnike je obicno kbell od š6 kg, pogotovo kad uzmemo u obzir da nisi covjek koji nikad nije mrdnuo iz fotelje. Mislim, sad ti se 8kg cini dovoljno, ali vrlo brzo ceš se naviknuti i trebat ce ti š6 kg. Moj je savjet da uzmeš i š6 kg, neceš požaliti. Osmica nece propasti jer ju kasnije možeš upotrijebiti za luđe verzije press-a. P.S. Ovaj na videu je klasicni kettlebell military press, a verzije s dva kbella u jednoj ruci ti još pošaljem... Edited by Sasa Rajnovic |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš? a kaj cu sad kad sam kupio...jedino od druge place...
Daj pogle ove vježbe...pogotovo ove kaj crnac izvodi... http://www.youtube.com/watch?v=PCKš4UXRI-w |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa na videu radi loše. Inace, ove vježbe su u redu kad se izvode kako treba. Poslušaj moj savjet i obrati se ljudima koji znaju. Nemoj uciti preko youtuba. Još ti se javim...sad sam u frci s vremenom... Pozdrav |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa onsove tipa zamah ,vjetrenjacu i slicne vježbe su mi pokazali ostatak ucim sam...nije problem....
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |