Ruska zvššš;na Girje |
Post Reply |
Author | |
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2009 at 22:34 |
Evo malo linkova za girjanje.
Ako vam se neda u teretanu možete ovo doma raditi. Npr. prve dvije vježbe se rade bez problema po 5 minuta sa max opterecenjem. Ketlici š Ketlici 2 Ketlici 3 )) Zadnje nisu ketlici ali to je moj uzor pa eto...kom se da gledat nek pogleda kako to radi Fedor...iz saune u hladnu rijeku One and only fedor Edited by jumok80 |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj lik je zvjer samo tako.. skinuo sam prije neke njegove vježbe no vidim da ima novih sad.. baš cu prošvrljati
|
|
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
Tip je totalna zvijer |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Steve Cotter je velika legenda u svijetu kettlebella. Nekad je bio RKC instruktor pa je prešao u GS (girevoy sport). Imao sam prilike pogledati neke njegove DVD-ove i covjek ima milion vježbi. Ne znam koliko je to sve potrebno iskusnim vježbacima (ne kažem da nije), ali definitivno ne bih ove vježbe (koje je Jumok stavio) preporucio pocetnicima...prevelik rizik od ozlijede. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa ne radi nešto posebno, a upravo covjek kojeg isticeš radi najlošije. Tehnika bi trebala biti na prvom mjestu, a on ju s kbellima definitivno treba izbrusiti. Vecinu vježbi izvodi kao da ih radi s bucicama ili šipkom, ali što ce mu onda kettlebelli. Njegov clean s dva kettlebella je poprilicno pocetnicki izveden i da ga meni tako radi ne bi ni primirisao press...samo je pitanje vremena kad ce zeznuti rame na taj nacin. Preširoko ih drži, a trebalo bi na kraju cleana biti u užem položaju. Najlakše je završni dio cleana shvatiti kad ga napraviš i hodaš unaokolo dok ne crkneš...onda covjeku bude jasno zašto ne treba ruke držati unutar širine ramena, a i uže. Ostali su klipovi ok, a žena poprilicno dobro demonstrira swing. Kad smo vec kod swinga, onaj covjek na pocetku klipa iz boot campa radi swing relativno loše. Donji stav je još i ok, ali u gornjem previše diže ruke. Treba se fokusirati na izbacivanje kbella prema naprijed, a ne prema gore. U svakom slucaju pogledaj ovo, nije atraktivno poput Stevea Cottera ili ovih iz boot campa, ali to je pravi, funkcionalni i jednostavni kettlebell trening bez puno filozofiranja i sto vježbi: Peter Lakatos š Peter Lakatos 2 Peter Lakatos 3 Peter Lakatos 4 Peter Lakatos 5 |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
jumok80
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Sasa Rajnovic]
Vecinu vježbi izvodi kao da ih radi s bucicama ili šipkom, ali što ce mu onda kettlebelli. Ostali su klipovi ok, a žena poprilicno dobro demonstrira swing. ___________________________________________________ Vec sam vidio par clipova od petera Ovaj prvi je dovoljan da shvatimo misao Da slažem se da ih izvodi kao sa bucicama no mislio sam da ljudi obrate pozornost na neke vježbe koje izvodi za koje ja nisam znao da se mogu raditi sa ketlicima dok nisam vidio clip....da vide varijacije na temu Cura je LAUREN BROOKS izdala je nekoliko DVDa za FAT burn sa ketlicima...a izgleda mrak pa evo još jednog clipa...mada sam ju stavio da cure vide kak se može izgledati sa ketlicima Ketlici 7 Deadlift one leg Ketlici i kristina Edited by jumok80 |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Lauren Brooks dobro izvodi i clean (a za to je preduvjet dobar swing hehehe). Možeš primjetiti da i ona nešto šire drži šake u rack poziciji (gornji dio cleana), ali to je sasvim normalno za žene jer nema smisla da podlaktica s kbellom slijece na njihove grudi.
za Krisininu tehniku snatcha. Vrlo dobro. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro da sam ja svoje prije 2 - 3 god platio duplo više
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ipak, mislim da bi bilo uputno nakon kupnje girji, potraziti instruktora i sa njim proci barem osnove, jer ako se neispravno vjezba, doci ce do bolova u ledjima, a samim time prestanak vjezbanja sa tim, inace, genijalnim izumom.
Video kao medij je dobar, ali ako radis krivo, video te nece ispraviti... Edited by zia |
|
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako je Kristina slatka! Tako je sicušna, a radi ovakve stvar..prekul Tek sam sad spazila ovu temu, moram proucit pošteno, ovakvi mi se treninzi jako sviđaju
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |