S koliko godina pocet fitnessom? |
Post Reply |
Author | |
mala_nanica
Viden/a u gymu Joined: 17 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2008 at 18:44 |
Evo ja starno želim ici na fitness/crobik da malo smršavim i ucvrstim svoje tijelo...
ali problem je u tome što mi je tek š4...jer to premalo godina da krenem na fitness/crobik? Imam 65 kg i visoka sam š68... ...molim vas za savjete... Edited by Zoki |
|
Just dance gonna be okay da doo doo doo...
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš krenut al se OBAVEZNO savjetuj sa trenerom u teretani, ono prvenstveno mislim da izbjegavaš velike težine odnosno vježbe koje ce opterecivat kralježnicu.
Na crobne vježbe navali bez problema (naravno uz neko najosnovnije poznavanje prirode treniranja) |
|
mala_nanica
Viden/a u gymu Joined: 17 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
a fala ti puno
Edited by Zoki |
|
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj krenuti na fitnes/crobik.
|
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
mala_nanica
Post Options
Thanks(0)
|
zasto? mislim sta mi preporucujes??
Edited by Zoki |
|
|
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ti želim pokazati da ce ti svatko reci drukcije. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta djecu zezaš hamm;))
Kreni na nešto...iako bi ja na tvom mjestu ako vec nešto želiš izabrala neki sport...ono zanimljivije ce ti biti..pa kasnije fitness.... Ali ako neceš ni jedan sport..onda svakako fitness...ali se savjetuj sa trenerom... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
crobik ili neki ples ce ti biti zanimljiviji.
|
|
mala_nanica
Post Options
Thanks(0)
|
a bavila sam se sa tisucu razlicitih sportova i uvjek odustala jer su mi dosadili...
...a i bavim se plesom, ali mi je to nekak premalo i htjela bi ici jos na fitness/crobik... a jer neko zna gdje ima fitness centrova u zg??? hvala vam svima Edited by Zoki |
|
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |