:S pozz |
Post Reply |
Author | |
Bleach_Noririn
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Studeni 2011 at 20:42 |
pozdrav!
Evo vec neko vrijeme citam forum (znam nickove valjda svih redovnih clanova:P) pa rekoh da se prikljucim.:) A sad i moja životna prica. standardno: bivši aktivni sportaš(plivuckanje), odlazak na faks u daleki Zagreb, prestanak treniranja, loša prehrana, spavao 3-4 sata dnevno, i hop +20kg. i tako prošle gotovo tri godine, odlucio nešto promijenit. Prvo uveo reda u prehranu, uzeo godinu dana pauze prije upisivanja diplomskog studija i odlucio poradit na sebi, i prije cetri tjedna poceo ponovo plivuckat:) Trenutno sam na 79kg (š78cm), bio sam u najgorim danima na 90, a prije faksa na 70ak. Zadovoljan dosad ucinjenim(fala bogu na mišicnoj memoriji), al eto, savjeta nikad dosta pogotovo od iskusnijih. |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda je vec vrijeme da nam se aktivno pridruzis u raspravama!
Bitno je da si iz cijele svoje price izvukao pouku, a i upoznao sebe bolje. Nema zasto zalit, jer znas kako kazu: Success is falling nine times and getting up ten |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |