Sa cime jedete posni sir? |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni+ovsene pahuljice+kašikica meda+maline-za dorucak
Posni+kašikica ajvara-isto mi je dobra kombinacija Posni+jogurt+malo stevije-kao vocni jogurt bez voca |
||
Jedna od najtežih stvari u životu je odluciti se da li ceš samo odustati ili pokušati još jace.
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
milbona + par kapi neke arome (malina/visnja/jagoda/vanilija) + par kapi zasladjivaca = mljac
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vecinom cisti, ali ponekad stavim malo nasjeckanih badema tek toliko da nebude svaki put isto.
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni meni posni nikako nije išao....ali našla sam par savršenih recepata : 1. zobene p., lanene s., posni, ananas iz konzerve + stevija 2. u zelenusalatu stavim malo 100g posnog i malo kukuruza 3. posni + šumsko voce (od Leda) + stevija 4. tuna, posni, kukuruz, masline NJAMIII...pogotovo slatke varijante :)) |
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ga najcešce jedem s tunom. :)
Ali mi je fin i sam. |
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni + malo cešnjaka + malo peršina + mlado domace maslinovo ulje
Posni + sitno nasjeckana kisela paprika i krastavci - tu može i tuna Posni + banana + malo stevije (može i žlicica kakaa) - u blender pa malo u frizer |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
posni milbona 210 g, banana 70 g na kockice, bademi 12g, par kapi stevije---27g UH, 28g P, 6g M :)
|
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Banana se reže na kockice jer se radi o ?blokovima? UH? |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahhahah, sad ja trebam reci "znaš me znam te" ali nije to razlog--brže je pojedem kad je umješana u sir na kockice, u protivnom bi se ugušila
|
||
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni tebi nikada nitko nije rekao da si komplicirana? ;)
Jednom je jedna prijateljica rekla ? iskrižaš krumpir na kockice? , onda je pojasnila da se ondje kod njih to tako kaže |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
više njih, više puta na dan |
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma laaaaažu te! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne jeden posni!!! Onaj pilos iz lidla je još i bija ok, ovo sve ostalo užas pogotovo dukat i onaj konzumov standard
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tu Milbonu isto nemreš jest više? Meni je Milbona OK jer je neutralna i kremasta jedino nema okus po siru, tj nema po nicem al je jestiva. Najbolje mi bas ona odgovara kao coko desert sa kako prahom i rogacom. A inace najkvalitetniji kupovni sir, sa najpravijim okusom sira i dobar za pojest mi ej od Veronike, to je mini privatna mljekara iz Zagroja, iam na placevima svoje štandove po ZG, ne znam za ostale gradove Btw , trenutno pojedem 1,5- 2 posna od 0,5 kg dnevno onak na suho ili s rogacem i kakaom
Edited by The Phoenix - 23 Sijecanj 2013 at 16:56 |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
kila sira dnevno svaka cast ovo s rogacem i kakaom moram probat..mljeveni rogac?
|
||
rioso
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mljeveni, frankov mi je finiji nego agz. Ukusno je, cak i previše! Rogac ima oko 88gr uh ,5gr Pro, GI 15! Kad je svjež fin je i onako cijeli, nemljeven. |
||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |