Sa cime jedete posni sir? |
Post Reply ![]() |
Page <12345 8> |
Author | ||
tortica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najddraža kombinacija! ![]() |
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
![]() |
||
tortica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
|
ostalo mi rogaca, stoji vec duže vremena. baš cu probati danas. ja jedem zdenkin posni, ali ne onaj obicni, nego na njemu piše slavonka. nemam pojma zašto. sadržaj je isti. 14g P, 2g UH, 2g M. milbona mi je isto supac, ali mi lidl nije usput ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
e, baš jucer razmišljam o tim aromama i gledala u trgovini, ali nisam uzela. ja sam mislila staviti u jogurt. ako stavim neko voce, povecam uh. cije kupuješ? |
||
|
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
vanilija dr.oetker..a ovi vocni su Aromar d.o.o
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
|
ok. tnx |
||
|
||
![]() |
||
Remind ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
|
Jel valja išta posni sir od Konzuma? Nutritivne vrijednosti istesu kao kod Dukatovog, a razlika u cijeni je nemalih 5 kuna.
|
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
ako ti je dukatov dobar, onda ce ti i ovaj biti dobar.. ja ga smisliti ne mogu
![]() |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
|
||
![]() |
||
|
i ja ga u zadnje vrijeme cesto jedem.. u Kauflandu je oko 9kn 500g Slavonka je super!!!
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Remind ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
|
Morat cu potražit tu Slavonku. 9 kn, 500g i 14g proteina na 100g (Dukat ima 12g)... To ga cini znatno jeftinijim od Dukata koji je isto prije par godina bio 10-ak kn pa sam mu nekako ostao vjeran. :)
|
||
![]() |
||
Irija ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
|
Slavonka je odlicna, nekako je kremasta, ja ju cak samu mogu jest (mislim na sir
![]() |
||
![]() |
||
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
|
posni i snjita razenog kruha(najcesce), posni i med ( kad sam manje jeo tokom dana), posni i cokolada( kad mi je dosta svega :D)
|
||
![]() |
||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|
Ja ne jedem posni, nego svjezi sir od Z bregova. Ima 4% masti, nije kremast. Najcesce ga samog pojedem 200g prije spavanja ili si natovarim gore cimet.
Jucer popila dupli shake radije. |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
![]() |
||
|
jest! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
U posljednje vrijeme kombiniram posni sir s malo laks kare-a cisto da dobijem neki okus.
![]() Naravno, bez kruha.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Tinkerbell_85 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 73 |
|
Meni posni nije fin u slatkim kombinacijama osim kad ga izmiksam sa zaledjenim sumskim vocem. Inace ga najcesce umjesam u kajganu od bjelanjaka pred kraj pecenja. Nekad u to dodam rajcicu, lanene sjemenke ili nesto slicno.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |