Sa cime jedete posni sir? |
Post Reply ![]() |
Page <1 5678> |
Author | ||
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
uobicajno ga jedem sam, a ponekad narezem osuceni losos i prefino.
|
||
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
||
![]() |
||
tejchi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2012 Status: Offline Points: 14 |
|
jedem ga samog ili s malo jogurta. natjeravam se da ga pojedem navecer nakon treninga jer mi sam nije fin. najfinija kombinacija mi je bila s jagodama, ali voce navecer navodno nije preporucljivo pa stvarno ne znam kako da ga jedem... mogla bi probati s rogacem ili kakaom jer više volim slatke varijante. ne bi ga mogla smislit sa crvenom paprikom... i fini je s purecom šunkom, šunka malo da okusa :p
inace, ako volite kremaste posne kao što je milbona, isti takav i prefini ima za kupiti u intersparu. njihova marka SPAR, dakle ne S-budget nego baš spar. 250 g pakiranje je 7kn. jako dugo izdrži otvoren, ne kvari se, jako je kremast i fin, moja preporuka ! |
||
![]() |
||
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
|
baš se spremam sredit pola kile posnog, 5 kuhanih jaja i 3 paradajza, mljac (inace volim sir a jucer sam ga zamiješao s kefirom (brusnica jabuka) i tjesteninom - uopce se nije osjetio a jelo prefino i puno proteina :D)
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Neki dan sam rucao baš posni sir tjestenina..smixano sa rajcicom i paprikom ....u hladnjaku malo je odstajalo i mmmmmmmmm užitak
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
viva_ganar ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
|
Ponekad namazem na kruh razeni.
Onda ga ponekad smiksam sa malo mlijeka sojinog i orašastim plodovima ili bananom, zavisi kaj se nadje doma :) |
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Sa vodom :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
Ananas ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Srpanj 2013 Location: bh Status: Offline Points: 17 |
|
sa malinama, jagodama i malo stevije u blender
dobar je i bez icega malo posoljen |
||
![]() |
||
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
|
Ja obozavam okus posnog sira jakoooo je fin. Jedem ga sam ili ga pomijesam sa kajganom njamii.
|
||
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
||
![]() |
||
zeusko87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
|
koliko je dobar domaci svježi sir?
kupio sam od susjede koja drži krave 2 kile za 30 kuna, znaci 15 po kili i super je okus. kakve su mu nutritivne vrijednosti? ovo mi je puno isplativije nego kupovati posni jer dnevno pojedem od 500-700 grama sira. Od posnih jedem Milbonu iz Lidla i Imlek "Moja kravica" ali mi je postalo malo financijski previše svaki dan kupovati kilu sira. |
||
Never give up
|
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Bolji neg Milbona il kupovni, bar znas kaj je unutra i da nije proslo sve moguce obrade, pasterizacija i ubijeno sve kaj valja u njemu.O okusu da i ne govorimo.Ne ispalti se zamarati oko nutritivnij vrijednosti kod takvih stvari, jer nit igra ikakvu ulogu gram masti sim ili tam , nit se moze nutritivno po pitanju kvalitete usporedjivat onaj bezukusni isprani sir s ovim
|
||
![]() |
||
zeusko87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
|
ja obožavam svaki sir, ali ovaj domaci mi je 3 puta ukusniji i prije se najedem nego ona kemija iz Lidla, a da ne pricam koliko je jeftiniji. prelazim onda na ovaj pa kako bude ![]() ![]() |
||
Never give up
|
||
![]() |
||
|
U potpunosti se slažem
![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
||
![]() |
||
veky81 ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
|
I ja bi domaci sir..moram u potragu!
![]() |
||
![]() |
||
|
Morao bih i ja ulijenio sam se
![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
||
![]() |
||
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
|
Ja sam vec na domacem neko vrijeme, našla sam na placi i okus se ne može usporediti s kupovnim
![]() |
||
![]() |
||
biankoneri ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
|
vidim da polako svi odustaju od kupovnog posnog sira
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 5678> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |