sale transš02;ormacija |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguce da je insanity preveliko opterecenje za koljena, probaj teretanu + li cardio/neki drugi oblik cardia.
|
|
st-sasa
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je definitivno, pogotovo za moja koja su malo problematicna. Ali ga preporucujem onima koji nemaju takvih problema, odlican je za podizanje kondicije. Ja nastavljam sa teretanom i cardiom (bicikla, traka i steper)... |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno! Ja imam slican problem... Imam trkacku potkoljenicu zbog ravnih stopala. Znam kako ti je kad si nešto ufuraš i onda to nemožeš. Ja sam plakala što nemogu trcati... Ali treba se pomiriti s tim i naci drugu alternativu dok se bol ne smiri... Za koljena je jako dobro ojacati kvadriceps...
|
|
hm
|
|
st-sasa
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam, znam, radim na tome |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
plivanje s perajama ojacat ces pa nece bit vise problema |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
st-sasa
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se, al tek za koji mjesec... |
|
st-sasa
Post Options
Thanks(0)
|
Evo mojih tri mjeseca je prošlo, rezultat je vidljiv ali "posla" ima još...
Evo mjerenja:
prije sada
težina........94...............86 BMI.........28,š............25,6 vrat...........40...............39 prsa.........š06..............š02 struk..........92..............87 struk II.....š07.............š04 bokovi......šš0.............š05 bedroI.......62..............60 bedroII......53..............52 bedroIII....45...............44 list............43................42 biceps.......34...............3š podlaktica..28..............26 |
|
st-sasa
Post Options
Thanks(0)
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, napredak na svakom delu tela je ocigledan, samo tako nastavi!
|
|
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
st-sasa, odlican napredak, ne znam izgled lica ( ma nije ni važno, u ovoj transformaciji)
ali izgledaš nekoliko god. mlađe, samo nastavi |
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
st-sasa
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam!
To da izgledam mlađe mi je reklo više njih, ma da ja ne vidim neke razlike, cak mi se cini surotno...
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |