Samo za cure: Isklesani momci (video) |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2010 at 11:37 |
|
Pošto su cure zatražile momke da ne bude nepravedno..
(seksi Brazilka za muške..) Evo isklesanih momaka: Linkovi na Video isjecke: Link š, Link 2, Link 3 Ovo je screenshot s linka 3: Cure, vi javite ako sam fulao.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodajte još video isjecaka ukoliko nisam pogodio..
|
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je ovaj zgodan. Ima, osim tijela, jako lijepu facu;
http://www.youtube.com/watch?v=zBCusDIqOCM&feature=relat ed |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ih.. ja bi ovakvog trenera ;) ovog zadnjeg ;)
|
||
nikipiki
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što ne valjaju momci ili što? |
||
|
||
shadow600
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma Zoki,nama curama je bitna prica!Sta ce mi prekrasna slika bez tona...:-)Ili, kad je vec ton, sta ce nam neki kompleksas koji si mjeri biceps(ili komade koje je...)...Al ako bas moramo glasat, decko br. 3,ima ok savjete.
|
||
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se ne sviđaju ti prenabildani, izdepilirani i iskvarcani frajeri...Više volim one s umjerenom, ali lijepom muskulaturom, muževne tjelesne građe, prirodnog tena i pošumljene po prsima, rukama i nogama.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znamo mi to dobro, samo neke cure vole i pogledati ovako.. cek da ti dođe thei-a da potvrdi što se tice bicepsa, znaci.. ako znam koliki mi je biceps, komplekaš sam? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odgovor na ovo pitanje i mene zanima zanimljivo kako neki ljudi shvacaju one koji cijele godine treniraju i izgledaju dobro...oni su kompleksaši..ali kad dođe ljeto i svi zadnjih 2 mjeseca krenu u teretanu i sumanuto skidaju kilice da bi se što bolje prezentirali drugima na plažici - to je ok, to nisu kompleksaši....hehe...fora... Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
VOLI, VOLI POGLEDATI! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
link š - lijepo za gledati
link 2 - dijete treba odrasti još malo link 3 - e njega bih voljela imati na privatnim satovima I eto - opet se svede na to da uz dobro tijelo mora imati i nešto pametno za reci, pa makar i kako dobiti lijepe trbušnjake. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |