Sanader podnio ostavku |
Post Reply ![]() |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Srpanj 2009 at 15:41 |
Ne znam da li ste citali, no Ivo Sanader je podnio ostavku na mjestu premijera.
Ovo mi sve izgleda na havariju. Katastrofa.. Više o ovome možete citati na: Jutarnjem Koji su vaši komentari? Meni je to sve smiješno jer to mi sve izgleda na jedan veliki cirkus u kojem su sami lopovi i ne postoji zakona u ovoj državi. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slažem se veliki cirkus, sad kad je on dal ostavku , još je i Primorac te drugi, sad im je prpa jer su za**bali stvar
![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Ima Đole jednu lijepu pjesmu, zašto mi je pala na pamet pojma nemam
![]() " Tako ponekad te reci mi dodju ko jeka Kad bure se spuste pa pacovi napuste brod Ne brinem mnogo o njima, vrate se s lepim danima Pa idemo dalje i plovidba traje ko pre " |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Prestajem bildat od žalosti
|
|
![]() |
|
nata ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 14 |
sa zakašnjenjem, da li smijem reci tko ga j.....?i svu njegovu svitu
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |