sandy |
Post Reply |
Author | |
[email protected]
Cita FAQ Joined: 01 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2015 at 13:25 |
hello :-)
|
|
[email protected]
Post Options
Thanks(0)
|
Objasnite mi malo ketozu.. Dali se smije unositi do 50g ugljikohidrata ili ne? Meni bi logičnije bilo ne jer i mala količina dovodi do izlučivanja inzulina i automatski kao izlaziš iz nje kažu a neki kažu da se mogu male količine onih u povrću i samo u povrću.. Sto ljudi sto čudi :-)Preferiram u svemu bit umjerena ali volila bi probat.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja za ketozu nikako ne bih isla preko 30g, ali najbolje su ti mjerilo keto sticks koji će ti pokazati gdje se nalazis.
ako preferiras biti umjerena onda ketoza nikako nije odabir jer se radi o svemu samo ne umjerenom načinu prehrane ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
[email protected]
Post Options
Thanks(0)
|
Fala :-) ma ono da malo izađem iz umjerenosti haha Odlučila sam probat ovo jer kažu da definicija više dođe do izražaja ;-)
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nebi iso preko 20 g dnevno sa UH, ali uz to nemoj biti u prevelikom kalorijskom deficitu da ti se metabolizam ne uspori. Od kak sam smrsavio i smanjio BF sa nekih 26, na 14, svaki put kad upadnem u ketozu nakon 2-3 dana polako gubim apetit i sve manje jedem, zato radije zadnjih par mj rotiram UH, tj. kad radim velike misicne skupine idem na 150 uh, manje na 75, a kad ne treniram jedan dan na 50, drugi 0.
|
|
[email protected]
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx a mliječni proizvodi tipa kajmaka koji ima 2g ugljikohidrata jel dolaze u obzir?
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ideš na ketogenu dijetu, onda biraj namirnice tako da svaki gram ugljikohidrata sa sobom nosi i neku pozitivnu funkciju. U 30g ugljikohidrata se složi dobra količina povrća, s dosta vlakana i mikronutrijenata. Od mliječnih proizvoda biraj fermentirane s zanemarivim udjelom laktoze. Također nemoj pretjerivati s proteinima jer je veća vjerojatnost da zbog njih ne budeš u ketozi nego zbog ugljikohidrata. Polinezasićene masti svedi na minimum.
Ukratko, ketogena dijeta nije magija, kilogrami ne nestaju sami od sebe. Bitno je da se pri tome ne osjećaš loše i funkcioniraš normalno. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |