Sastavljam si trening |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
LordOrg
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 18:38 |
||
Odlucio sam sastaviti svoj trening, a vi strucnjaci komentirajte, ispravite itd itd
Radim nešto kao full body workout, na neki nacin...ali mi je nekako glavna zadaca trbusni misici..cilj mi je smanjiti masno tkivo i otkriti trbusne usput, imam š5 godina, š80 cm i 77 kg dakle, ovako bi izgledao trening: sklekovi (razne varijacije- siroki, uski, za tricepse itd itd) negdje 20-30 komada..tj, do otkaza za trbušne radim vježbe po jednom videu na youtubeu (how to get 6 pack in 6 min on your couch...tako nesto) 50 brzih, dubokih cucnjeva onda, HIIT na orbitreku, š5 min (60 sec laganim tempom na manji otpor pa 20 sec brzim tempom, veci otpor) i tako svaki dan, uz to imam karate 2x tjedno sta se tice prehrane, ne pratim neku posebnu dijetu...vise sam izbacio neke stvari iz prehrane onda bi se moja prehrana sastojala od ovoga: dorucak: pahuljice sa mlijekom (cornflakes) š0:30: sendvic (bijeli kruh, cajna) rucak: ah, uvijek nesto drugo, ali ne jedem kruh, vise povrca, ne prevelike kolicine itd itd...i nakon rucka pojedem jabuku --trening-- vecera: uglavnom jabuka, mozda jogurt... bio bih zahvalan kad bi me ispravili/dodli nesto/izbacili ili sta vec slobodno komentirajte Edited by LordOrg |
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trening- nema ga prakticno formulisanog
prehrana- katastrofa, ovoliko jede curica od 7 godina |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lordorg: a)Prorocitaj FAQ b)Složi neki trening i prehranu koji nisu smješni kao ovo što si stavio ovdje. c)To što složiš fino postaj ovdje i dobit ceš odgovore, ovo što si ti postavio nema smisla komentirat Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uh uh, prehrana jako slaba, trebas podebljat to malo, jedno šest balansiranih obroka rasporedit kroz cijeli dan. Procitaj FAQ, ima sve o prehrani.
Ako hoceš skinuti salo, osobna preporuka su HIIT šprintevi, barbell complexi i bodyweight complexi. Prošvljaj malo po forumu, ima milijardu tema o ishrani i mršavljenju. |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidim da smo kod nekih falili sa prvom karmom.....Ne cita FAQ bi bilo prigodnije Lord dodali bi svašta, izbacili bi sve.....kreni ispocetka...brzo |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
LordOrg
Post Options
Thanks(0)
|
||
hh, a dobro....bar sam vas nasmijao citam ja FAQ, nebrinite, sastavit cu nesto bolje
e, usput....dali ima nekakve veze dizanje utega određene mase za određenom dobi? kao, dali ima neka caka sa time da ja nesmijem dizati, recimo, utege od 5 kg sa svojih š5 g....? |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema. Utege od 5kg može dizati bilo tko. Bitno je da se pravilno sve izvodi. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, ne smiješ onda ni vrecice iz kupovine držat u ruci jer postoji opasno za tvoje zdravlje. 5 kg uteg..svašta.. |
|||
LordOrg
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma..to sam cuo negdje....kao da ti nesto bude sa kicmon...a eto, bolje pitat, za svaki slucaj xP |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sorry Lord svašta sam cula ali ovo...ovo me razgalilo, thanx |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A šta bi ti moglo bit od 5 kg, onda nemoj ni torbu nosit u školu jer ti može nešto bit. Trk u teretanu i nemoj se ludirat s vježbama nego radi po pravilima i nece ti se ništa loše dogodit. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
LordOrg
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo, ovako bi izgledao trening:
Prvi krug: š. Sklekovi obicni 2. cucanj duboki 3. Trbušnjaci (podizanje trupa) 4. Leđnjaci (podizanje trupa licem prema dolje) 5. š minuta odmora Drugi krug: š. Sklekovi uski 2. Polucucanj 3. Trbušnjaci (podizanje nogu) 4. Podizanje suprotne ruke i noge ležeci licem prema dolje 5.š minuta odmora Treci krug: š. Sklekovi široki 2. Iskorak prema naprijed 3. Sklopka 4. Leđnjaci 5. š minuta odmora cetvrti krug: š. Sklekovi obicni 2. Podizanje na prste 3. Trbušnjaci (podizanje nogu) 4. Podizanje suprotne ruke i noge ležeci licem prema dolje š5min HIIT na orbitreku (vec opisano) a prehranu jos dorađujem, samo mi pomozite oko međuobroka dorucak: kukuruzne pahuljice u mlijeku + jogurt međuobrok: a opet nekakav jogurt, i nešto voca? npr: jabuka rucak: sta mi spreme ^^ ugl meso, krumpir, salata, ali i pretpostavljam da bi tjestenina prosla međuobrok: tu bas neznam sta bi stavio, ako je poslije treninga, nešto sa UH..tu malo pomozite :P i vecera: a opet nekakav jogurt....cak bi mogao jogurt zamijenit tim posnim sirom il sta vec :P Edited by LordOrg |
|||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iz osobnog skromnog iskustva vidim da si sastavio "sobni" trenig... obzirom da si visok š80 cm i imaš 77 kila... nisi baš neki "grintavac"... fali ti i "željeza", odnosno nebi bilo loše radit i vješžbe sa utezima za sve mišicne skupine... zašto se koncentrirat samo na trbušne mišice?
Ako se bojiš dizat terete... kreni sa manjim težinama a vecim brojem ponavljanja... osim ako nemaš namjeru ici u teretanu!? |
|||
Who dares wins!
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok, vidi se da si se potrudio.
Trening na neki nacin može proci ako ti je cilj skidanje sala. Ok imaš 5-6 obroka. Ovaj jogurt zamjeni posnim sirom i vec si dosta toga riješio. Međuobroci:posni+bademi ili tuna+maslinovo ili meso+riža ili raženi+dimcek i slicno, i ne zaboravi povrce, možeš ga jest koliko hoceš. EDIT: Imaš š5 godina, nemoj se previše zamarat, jedi kako treba, treniraj pomalo i spavaj i sigurno ceš napredovat. Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
LordOrg
Post Options
Thanks(0)
|
||
ah, napadam te trbusne misice jer sam kao vecina teenagera xP ocu pokazat plocice ^^ ne bojim se ja dizat terete, nego eto, vježbam u kuci, ne idem u teretanu..a kuci imam dva utega od 5 kg, nije bas da puno mogu sa njima x)
ok, hvala na pomoci :) evo samo jos nesto, pa vas necu vise zamarat, znam isto da treba imat dan odmora, dakle, razmisljao sam si ovaj trening raditi 6x tjedan, a HIIT 4x na tjedan hmm, i dali je pametno odmarat sa jednog i drugog treninga na isti dan? Edited by LordOrg |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema potrebe u istom danu i hiit i taj trening. Ako vec hoceš raditi obadvoje radi npr. 3x tjedno taj trening i 3 puta hiit, mislim da nema potrebe za više aktivnosti. Glavno ti je da središ prehranu kako treba. btw umjesto hiit-a možeš i neki LI kardio ubacit povremeno, isto nije loše. Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |