Savjet u vezi dijete... |
Post Reply |
Author | |
zwiga
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2007 at 10:48 |
Zanima me ona dijeta, bez ugljikohidrata. zanima me
sto doruckujem i dali uopce doruckujem...dali je ucinkovita? bila sam na un-ovoj, nemogu rec da nisam
zadovoljna..skinila sam 5 kg, ali malo je postala monotona. pa bi sad probala
nesto novo, pa ako imate neki savjet.... hvala !!! EDIT: Maknut podebljani tekst Edited by Fitness.com.hr |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolji savjet je da zavolis zdrav nacin zivota, zdravu prehranu i tjelovjezbu. Sve ostalo je muljanje i neces postici onoliko koliko si mozda zeljela i neces biti potpuno zadovoljna. Najsmjesnije mi je kad cujem ljude na dijeti koji "prisilno" jedu zdravo i rade tjelovjezbu: "E jucer sam se ubila na pilatesu/ u teretani... jedva sam izdrzala, i nisam se najela posteno vec danima (tuzan pogled).... ali za srijedu mi u rasporedu dijete pise da mogu jesti spagete u neogranicenim kolicinama ... hehe (sjaj u ocima)" S takvim stavom ne mozes biti potpuno zadovoljan... ljudi koji su zavolili zdravu prehranu i vjezbu su zadovoljni sobom, cak iako nisu jos postigli ono sto zele .. ali oni rade stvari koje vole raditi. *** btw ovo sam rekao malo izvan konteksta, vidim da nije odgovor na tvoje pitanje, ali neka bude receno .. Edited by šime |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ga, tu ti je cijela tema o takvoj dijeti: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š0š& PN=š Osobno sam protiv toga, ali ako se odlucis na takvu dijetu, nemoj preskakati dorucak! Mozda voce, iako je i ono ugljikohidrat, ili jaja ili nesto mlijecno mozda, ne znam, ali nikako izbaciti dorucak. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
šime, imas potpuno pravo, potpuno se slazem s ovim sta si napisao, kao da sam ja napisao!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |