Savjet za vjebanje kod kuce |
Post Reply |
Author | |
keymaster
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2009 at 18:19 |
Pozdrav.
Tek sam nedavno otkrio ovaj forum i stvarno mi je koristan. Ima puno stvari koje se daju nauciti. Ja imam 30 godina,do nedavno sam se bavio sportom,onako...Poluprofesionalno recimo. Odlucio sam kod kuce vjebati. Ovo je bio moj program zadnjih par mjeseci... Sklekovi, 3 serije od 35 komada. Utezi, serija od 75 komada stojeci, serija od 75 komada pregibom u pretklonu i jo 40 komada...kako to objasniti,podiuci od visine bokova do visine ramena.Trebam napomenuti da sam to radio jednim utego teine 3 kg. U pocetku se vidio napredak meπutim zadnje vrijeme imam osjecaj da stagniram. E sad...Pokuavam izbjeci teretanu koliko mogu. Naime nemam vremena za to. Da li se isplati da kupim neki bench i komplet utegova s kojim bi mogao raditi vjebe opisane na ovoj stranici. Mislim na one vjebe za bicepse,tricepse,leπa i prsa koje su opisane na ovoj stranici. Sa bicepsima sam zadovoljan,sa leπima kako tako. Mislim da bi morao raditi na tricepsima i prsima. Koji su vai savjeti? Hvala vam svima na vremenu. < http-equiv="C1;ntent-" c;ntent="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" c;ntent="Word.">< name="Generator" c;ntent="Microsoft Word 12">< name="Originator" c;ntent="Microsoft Word 12"> |
|
keymaster
Post Options
Thanks(0)
|
Mislio sam kupiti bench, i neki komplet utegova.
citao sam ovaj forum pa sam primjetio da bi za prsa bilo dobro raditi uske i iroke sklekove. Ok,nije problem.Samo,jel ovih mojih 35 nekako puno po seriji? I recimo ovakav bench |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej keymaster!
Za kucnu teretanu ti je dovoljno bench klupica, podesivi utezi i eventualno "tanga" na koju moe stavljati ploce. Sa takvim priborom moe sve miicne skupine jako dobro obraditi. Bitno je samo znati kako. Uskoro cemo postaviti sve video vjebe, pa cete imati i vizualni prikaz te cemo se moci referencirati na odreπenu vjebu. Da li zna kako bi odradio triceps i prsa? Sklekovi su ti odlicni za oboje. Razvlacenje bucicama u leecem poloaju isto tako odradi ukoliko ima bucice. Za tricepse odradi podizanje bucice iza glave za obje ruke. Takoπer preporucam da procita na clanak - Trening u kuci. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno kupi podesive bucice. Bench klupa ti jo u startu i ne treba ukoliko si pocetnik, no klupa i tanga sa plocama jo bi odlicno dolo. Nije puno 35 sklekova po seriji. Osobno sam ih znao 50ak napraviti po seriji. Radi dokle ide, dok ne osjeti upalu tricepsa i vidi da nema snage. Ako moe 35 napraviti, odlicno. Napravi nekoliko takvih serija (2-3) dnevno i napredak je osiguran. |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
pwned
|
|
keymaster
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Klupica mora biti ravna. Ova mi je nakoena, ako se da namjestiti da bude ravna, ok. |
|
|
|
keymaster
Post Options
Thanks(0)
|
Aha...
A ona gore prva klupa... Ona mi se cini ok pa sam mislio kupiti ono,jo neki komplet utegova i da to bude neki pocetak. Je da kota 000 kn al eto... to mislite,isplati li se? |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ona gore prva klupa takoπer nije ravna. Ima sve πiπe miπe, no nema osnovno, da je ravna.. Isplati se kupiti ukoliko ce na njoj aktivno vjebati i ne odustajati. Opet kaem, ja bi najobicniju ravnu klupicu, bez ikakvih dodataka. Probaj takvu pronaci. |
|
|
|
keymaster
Post Options
Thanks(0)
|
Za ne povjerovat...
Ok,napravit cu πir po gradu,probat nac klupicu vulgaris.Ravnu ! Ova gore mi se sviπa jer bi rijeio par stvari odjednom. Bar ja tako mislim. Al dobro,bar ste me dobro uputili. Klupa,ravna ! Podesivi utezi. Ja bi jo volio kupiti tangu na koju cu moci dodavati utege. I onda upri....Sklekovi,klupa,utezi i znoj. O jea. Hvala vam svima. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |