savjet.....asap |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moji još nisu odustali, al bumo vidli...s tim da jedan uopce ne trenira al kao na dijeti je pa si nosi jelo, no njega i ne pokusavam natjerat na trening..... Ja vise nis neznam da si ne nosim hranu, nemrem to , pece me savjest.....kad sam isel vadit krv ujutro rano, u autu sam ostavio zobene i whey, cim je izvadila iglu otisao sam do auta, pojeo u autu i vrati se na nastavak sistematskog |
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I kod nas je zabranjeno jest u prostorijama pa jedem.... ne jedm na radnom mjestu neg u toj prostorijici ili odem u neku se sakrijem i pojedm na brzinu, u krajnjem slucaju mogu otic u kantinu pojest...... A mislim da ti niko nebu srao ak u vrcici doneseš hranu u posudama, nebudu ni znali kaj je u vrecici, kad dođe vrije jela, uzmeš vrecicu i odeš van sob i pojedes di mozes.... |
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovo je pohvalno da utjeces na kolege.. ja ne kuzim one koji mogu zivjet na toj narucenoj hrani, sendvicima i inim.. imala sam i ja faze, pogotovo kao student kad ti se neda kuhat.. al svaki dan.. |
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E pa srusili su je jucer i prosirili ured, zato su me i slikali i psolali na grupu sa naslovom "posljednja vecera" I sam sam jeo taj dan i jos su napisali daposto sam organizirao pucku kuhinju da je sramota da zadnji dan sam jedem kad se ruši prostorija , a da se se ostali razbježali samo sam im odgovorio da kad brod tone da kapetan uvijek zadnji napušta brod Sad se skrivam po sobama di nam ljudi , di je oprema neka jer mi se neda ic na 7. kat u kantinu ili u drugu prostorijici di je mala kuhinjica jer stalno prolaze tam ljudi, no ak cu morat busdem i to, ne dolazi u obzir ne jest Edited by The Phoenix |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa eto ak mozes otic u ducan, odes van s vrecicom i potrpas u sebe klopicu, jos ak imas auto, sjednes u auto i pojedes ili ti ostaje druga prostorija, nemoj za stolom u uredu
|
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vec si mi jednom predlozio da si napravim meso i nosim u posudi.. ne znam kad bi se budila da i to moram napravit ujutro a vec dovoljno malo spavam.. s druge strane je i navika..kod nas doma ako se nesto nije pojelo onda kad se i kuhalo odlazi u smece. Ako pitas zasto i dal bacamo hranu dok drugi gladuju..meni su i deda i baka bili agronomi i istrazivaci u prehrambenoj industriji tako da se mnogo toga usvojilo kroz njihov rad (nemamo zamrzivac, nemamo mikrovalnu i so on..) a i majka mi boluje od raka pa shodno sugestijama lijecnika svakoga dana se kupuju svjeze namirnice s placa i ponekad kuhaju i dva obroka pa ono sto se skuhalo i ja jedem (mada mi mozda i ne pase al eto navika). Samo zato mozda malo vise znam koji nutrijenti kako djeluju vidjet cemo kako cemo uskoro funkcionirat ..naci ce se vec nacin da se sve dovede u spagu, bez brige Edited by crna_kej |
||||
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mA skuhaj dan prije, ja sad kuham za sutra.......
ne brinem ja, kad bus to dovoljno zeljela znam da ces napravit sve da tak i bude........ |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uglavnom.. opet smo zachatali!!!!! bad! bad! cudi me da sibu nisam dobila u cizmi! lep pozdrav fant..idem odradit jos to sto moram i na koji sat odmora |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zrinka, mislim da je kod tebe najveci problem strah od toga što ce vaga pokazat Pazi, moraš se dogovorit sama sa sobom što želiš.
Možda ce te moja prica malo ohrabrit I ja sam negdje u 4. mjesecu ove godine došla do nekih 54 kile na š,70..to je bilo najmanje što sam imala. Htjela sam mišicnu masu, a cim bi kila skocila gore opet bi nesvjesno manje jela da se vratim na staro...dok si nisam zatrubila negdje tamo na ljeto da je dosta i da ove zime pocinje moja borba :) Oslobodila sam se malo što se prehrane tice, ubacila koji junk kad mi dođe gušt, malo pojacala uh, pogotovo oko treninga i prilicno pojacala trening. Rezultat? 6 kg više (tu sam negdje na 60-6š) :) Stanem u svu robu kao i prije, i napokon idem prema onome što želim, gornji dio je proradio, nema boljeg komplimenta od - "mala, ojacala si nešto" Vaga me, vjeruj mi, uopce ne brine... Svaka kila ne mora bit loša kila i zato otpusti tu kocnicu malo. Ti se doslovno izgladnjuješ,a nema gore od toga. Mršava si ali ono..skinny fat. Ja bi to tvoje samo u jedan obrok ubacila :) Ljudi ne vjeruju koliko mogu pojest, a izgledam tako kako izgledam. Al kad je uz to dobro raspoređen trenibg, pravilno iskombinirane namirnice..i prije svega OPUšTENOST u cijelom pristupu..nema frke. Kad pocneš jest ovako kako ti preporucujemo, dobit ceš koju kilicu al neka te to ne straši...ti moraš svoje tijelo vratit u normalu. To se i meni desilo, kile su mi samo buknule, ko da je tijelo samo cekalo da pocne jest kako spada :) Samo si složi jedan hard trening, kreci se i promjene ce doc malo pomalo. Više hrane i više aktivnosti. Daj tijelu energiju i razloge da je troši...i relax, promijeni stav i pristup, ne panicari, riješi se straha...misli na ono što želiš postic, a ne na stanje u kojem si sad |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ZRINKA
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to je istina.... JA SAM JUcER DEcKU REKLA...O O trebat
cu novu garderobu! shiit!!!I naravno, popizdio je jer on ide godinama u teretau i sam je rekao nakon mog jucerašnjeg veselog izvještaja kako ste mi prosvijetlili mozak... rekao mi je,,,"a sta sam ti ja govorio 4 god!!" Da imas pravo, moram se opustiti, evo jutros sam se digla, nakon uru vrimena popila kavu, natren, malomasno mlijeko, posni sir s šUNKOM PUREcOM. sat i kvarat plyometrije.... umrla sam btw i onda sam dovršila nakon š5 min ostatak sira!! za rucak me ceka puretina, zelena salata. kasnije cu opet posnog, pa još jedna tura plyometrije...i onda cu opet posnog. malo sam pojacala proteine odmah, ali polaku cu sutra za dorucak zobene.... i da tnx... a cek, sad sa 60 staneš u hlece koje si nosila s 54??? znas, ipak ne zelim baciti š8 pari gaca...tj. hlaca!!! |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nesmijes se bojat ni UH, ni kalorija niti kolicine hrane. al se moras bojat neceg sto je aspartam kojeg ima natreen. danas imas dostupnu i steviju u ljekarnama.. skupa je al kao zasladjivac dobra! |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i opet jedeš premalo :) Ovaj tvoj dorucak se i ne može baš nazvat doruckom, a još si nakon njega vježbala? no, no..ispocetka Ti prvo moraš pojacat ugljikohidrate, ne proteine. Od cega ce tijelo crpiti energiju? A i cisto me strah koliko je to bilo "ostatak posnog" nakon tog treninga....kojih 20-ak grama? joj joj joj.... Tako je, nijedne nove hlace nisam kupila I da..slušaj decka, ja bi valjda još uvijek visila na 54 kg da moj nije toliko uporan Edited by Gym_girl |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ZRINKA
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e to mi je cilj,,,cijelo ovo vrijem moje patnje..ahahah
ne bojim se kila jer zelim dobiti, ali da mi noge izgledaju definiranije, znam da si mi to rekla... i zahvaljujem!! ovo ti ja postajem pametnija iz sata u sat. a steviju inace imam ali mi je nestalo, a dm mi je taman bio usput!! |
||||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Polako.. nista se ne nauci preko noci! Zato pisi iz dana u dan i ljudi cete ispravljat..doci ces i ti do zeljenog |
||||
|
||||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |