Savjeti - plan prehrane? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bilo kakav izvor proteina ce poslužiti
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
novica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel može za dorucak neko voce, jaja i posni ili jaja i malo kruha, posni i kruha?
nije mi jasno kako miješate zobene sa posnim i jajima! dorucak mi je najteže iskombinirat! |
||
Afrodita1
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, nova ovdi :) Visoka š74,imam 64kg..iako je to za moju visinu oke težina al ja se ne osjecam dobro u svojoj koži,super mi bilo kad sam imala 56 taman. Vježbam 3x na tjedan cardio i crobic sat vremena.
Volila bi ako bi mi netko iskusan mogao napravit jelovnik za mršavljenje,naime k tome sam studentica,i morala bi nekako uskladit prehranu i to...... Hvala puno! pošaljete u inbox? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pre jako |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mješamo, ja zobene mješam s medom i vocem obicno.. plus popijem whey... ako drouckujem jaja, jedem ih bez zobenih :) e zato su recimo prakticni proteinski shake-ovi, da ne moraš mješati odrezak i jaja u zobene zmaju: a cuj.. možda da nas zoki plati ali ovako.. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmo sad ozbiljno... ne vjerujem da ce ti to itko besplatno napraviti... neki judi su puno uložili u znanje koje imaju, bilo vremena, bilo navaca ( a vecinom oboje) i sad bi trebali svakome tko lijepo zamoli pisati programe? |
||
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jednostavno pocni citati forum, ima milijun savjeta i jelovnika, složi si nešto, postaj ovdje ili negdje, netko ce ti reci što valja, a što ne |
||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
|
u zadnje vrijeme natopim zobene u vodi i stavim u mikovalnu da zahuha(taman se fino opuste) stavim posnog, malo suhog voca, bude ko griz! |
||
ZRINKA
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
novica, nova sam i ja ovdje ali sam u ovih misec dana
ponešto i naucila!!! Br.š ne boj se jesti 5 putadneno jerbo se varaš, i to kakooo!!! ja sam pojacala prehranu ne za š ili2 puta , vec za 5 puta!!! I kad sam unosila manje kalorija, vise sam se debljala nego sada!! Kada ti svom tijelu daš jeslo svakih 3 sata, ono troši to brzinom munje jer zna da ces ga opet nahraniti, kao vjetrenjaca,,,,kad puhnes, ona se vrti i taman prije nego sta ce stati , ti opet puhneš,,,e tako ti je i tijelo!!! JEDI, ali nemoj ako ne znas sta jer mozes krivu kombinaciju spraviti i razocarati se!! nemoras jesti posni i zobene, odakle to??? pojedi zobene, jabuku, malo cimeta i popij kavu. prije ili poslije!! ili pojedi 4-5 bjelanjaka sa š žutanjkom, zacini, slata i volia!!! MAST I MASLAC, iskreno-ni slucajno!! maslinnovo ulje kao sta ti je vec receno je puo zdravije i bolje... ja isto ne pijem whey...ali iskreno , mei to i ne treba!!! Dapace, ujutro i možeš pojesti kruh recimo integralni ili raženi, sa sirim namazom ili mozes cak i posnog staviti,ali za dorucak se najedi... proteina i ugljikohidrata!! ikad nemoj poslije treninga jesti mast... vec protein i brzi ugljikoh, eto meni je savjet dan,,,npr, caša cokol, mlijeka!! jedi tunu u salamuri, piletinu, puretinu, bademe mozes za međuobrok, šaku jednu, a ja ih pojedem sa posnim ili jogurom i cimetom!! za veceru pojedi protein (meso, riba, posni) sa masti...tipa posni sa malo badema, kikirikija iz ljuske,,,, jer kako teta zika kaze, mast produzuje djelovanje proteina u tankom crijevu!!! JA SAM POcELA PRIJE 64 DANA,,,, I PREZADOVOLJNA SAM, A OVDJE MI DOBRI LJUDOVI SAVJETUJU šTA SMIJEM, A STA NE... |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
|
zrinka, citala sam tvoje postove, ti puno više vježbaš od mene, ja 3xtjedno crobic, a ostale dane jillian!
evo moj jelovnik zadnjih dana neka vocka D-zobene, posni, suho voce R-neko meso ili omlet sa salatom MO šaka badema V- kao i rucak moram priznat da me malo i strah jesti 5 obroka pošto ne treniram svaki dan, a i problem mi je tajming vecere jer imam crobik u pon u 2š, sri 20, pet š9h, pa ne znam kako bi to mogla iskombinirati! |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uz ove bademe ubaci posni sir
|
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma cuj, ja vjezbam , a isto tako napominjem da su mene
ljudi ovdje naucili poneke stvari koje i sama ponekad zabrljam!! br.š ja sam se toliko bojala jesti 5 puta na dan, da mi je došlo plakati jer sam zamisljala kako se svakog dana sirim,,i vjeruj mi,,,zao mi je sta prije 7 godina nisam krenula tako, a ne na najbrutalniji nacin,,,ukidanjem obroka!!! UDEBLJAT SE NE-cEš!!! tvoje tijelo ce ubrzao sagorijevati jer ce znati da ga ceka još obroka!!! I VAGU IZBACI- NEPRIJATELJ BR. š tebi je najbitnije izbaciti mast, maslac i sva prerađena ulja i hranu,,a za dorucak pocni sa kuhanim jajima i jednim do 2 zutanjka, sa salatom,,,, super stvar, neces ni osjetit da si pojela(po težini u zeludcu) a bit ceš ohoho sita.... izmedju dorucka i rucka ti fali medjuobrok,,,,ubaci bar purecu sunku, a suho voce,,,hm.... ne znam,,,ja mislim da je to zdravo, a zdravo i dijetetsko-2 razlicita pojma,,,,rađe svježu vocku !! PONAVLJAM, ja sam sve ovo naucila ovdje uz pomoc strpljivih ljudi, a sama ces skuziti sta ti paše... evo ja sam danas isla u teretanu kod pozanika i uzeo me pod svoju kontrolu,,,dakle, meni slijedi je-be-no punno muke jerbo ce me dotjerati i svaki dan zvati šta i kad jesti,,,,vidi potencijal i vidi pomak,,tako da,,,,GO NOVICA and zri as well!!!!! |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
novica
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel ok poslije treninga pojesti kuhana jaja, šcijelo 2 bjelanjka + gljive, krastavci, neko povrce - što mi je ujedno i vecera?
|
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, bjelanjci (protein) I SALATA (UH).....ALI NEMOJ MAST
POSLIJE TRENINGA, NIKAKVU. to je ok kombinacija, bar sta se mene tice jer i ja to pojedem..... |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po meni ti poslije treninga trebaju brzi proteini , a za veceru spori |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedino kaj salata i povrce uglavnom nije uh i ne racunas ga kao takvog,vise kao izvor vlakana ,vit i minl.dakle tom obroku fale UH. |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |