Savjeti - plan prehrane? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
phoenix, dakako da su povrce UH e sad ovisi koliko koje i što s epokušava.. ako si na keto, gledat ceš svakako, cak i ako mršaviš.. ali na masi, ne previše |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemoj nista przit na maslinovom ulju ako nemoras,radije maslo...jer maslinovo ulje prilikom przenja se isto pretvara u transmasne kiseline tako da ti je isto...maslinovo ulje se koristi hladno za polijevanje jela najbolje |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Je, zato sam i napisao uglavnom jer sam ostavio prostora za ono koje mozemo racunat.......ali zelena salata za koju je direktno napisala da je UH to nikako u praksi nije i bio na keto cak mozes jest i po 2 kile salate uz svaki obrok, ali svaki obrok bez problem, zapravo moras ju jest. Manje vise svo to lisnato zeleno povrce s ene racuna po UH, zelena salata, brokula, tikvice, spinat, blitva itd. itd, popis je dosta debel, mozes ju jest i ne racunat na UH jer ih nema.......ako pogledamo povrce ono dobrim dijelom sadrzi vlakana, neprobavljiva i ona kao takva se odbijaju od kolicine UH koja pise za odredjeno povrce, dakle kao da ih i nema iako pise npr salata (bubam bezveze na š00g 2g uH, od toga š,5 g vlakana) kad to pogledas to je 0,5 g UH na š00g salate ....ovo je izmisljen primjer ali mislim vrlo blizu pravim vrijednostima). S druge strqane govori o obroku poslje treninga gdje je pozelno pojest nesto UH (ja sam ih i na keto jeo, samo tada) tak da salata nemre bit zadovoljavajuca |
|||
novica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prošli tjedan me pocela malo boljeti ahilova tetiva, osobito kad radim iskorak, a ta mi noga na prstima- i šta sad? da pestanem radit iskorak na toj nozi, da ipak radim ali da ju manje naprežem? inace imam dobre tenisice i nikako ne može biti stvar obuce!
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prestani, da.. ocito je prenaprezanje u pitanju.. radi a druge vježbe kod kojih te ne boli probaj kasnije.. p.s phoenix, u pravu si |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Afrodita1
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo moje prehrane heh
D: zeleni caj R:2 jaja špinat kuhan u slanoj vodi V:piletina na žaru MO: neko voce ili jogurt drugi dan: D:zeleni caj i š mala žemlja R: piletina na žaru,salata i voce V:kuhana šunka (pureca) treci dan D:zeleni caj i š mala žemlja R:2kuhana jaja zelena salata i rajcica V:kuhana šunka i zelena salata potrudila se nešto složit :D al vjerujem da nije dovoljno :// |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jako jako lose... zeleni caj ne moze biti dorucak... ne moze niti biti obrok...
tebi je cilj mrsavljenje? ajde napisi kaj i kako mislis vjezbati i koliko imas vremena. za prehranu... ajoj... ajmo reci da skoro nista ne valja... jedino ok je piletina na zaru i kuhana jaja. |
|||
Afrodita1
Post Options
Thanks(0)
|
||
da mršavljenje :///
vremena jako malo s obzirom da sam stalno za knjigom :// vježbe koje radim su crobic i cardio vježbe sviđaju mi se jelovnici Ignaca Kuliera: D:sok od narance,sir mozzarella,borovnice svježe R: pureci parizer narezani,sir mozzarella,kruh pšenicni prepecenac,salata od rajcice v:tuna komadici bez ulja,kruh pšenicni,jabuka,caj :) |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa daj malo pogledaj kako se ostali forumaši hrane, ovdje nema ni međuobroka, ni puno proteina ni ništa |
|||
Afrodita1
Post Options
Thanks(0)
|
||
hocu hvala :)
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pogledaj malo ove teme:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp? TID=š632&PN=š https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp? TID=š865&PN=š Edited by Pitbull |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
btw - nikada, ali nikada nemoj kupovati tunu KOMADICE, nego komade!!! kada kupujes komadice, vjeruj mi, 99% nema veze s mesom tune.
afrodita, nisam upoznat s radom i djelom ignaca kuliera, ali ako je to sve sto si napisala, molim te, zaobidji ga u sirokom luku. ovo je nesto najlosije sto sam ikada vidio da netko predlaze. ujutro na prazan zeludac brzo hodanje 45 min, popodne HIIT (svaki 3. dan), kalorijama pokrij bazalni metabolizam. prehrana: UH za dorucak i prije i poslije treninga utezima (ako ces ih imati), masti neka ti budu 25-30% dnevnog unosa kalorija, ostalo proteini. ugljikohidrati: zobene pahuljice, smedja riza proteini: pileca/pureca prsa, pileca/svinjska jetrica, posni sir, jaja, zrnati sir, sardine u maslinovom ulju, oslic, š-2 male konzerve tune u maslinovom ulju tjedno (ili salamuri, a ako u obicnom ulju, onda ocijedi i baci to ulje) ovdje mozes provjeriti koliko koja namirnica ima P da pogledas koliko trebas uzeti za obrok http://www.building-body.com/tablicn...sti-hrane.html ili https://www.fitness.com.hr/prehrana/n...-kalorija.aspx masti: maslinovo ulje, orasasti plodovi (bademi, orasi, kikiriki), laneno ulje suplementi: vitamini i minerali, omega 3 (to dvoje pod obavezno) Edited by GajbaPive |
|||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pozdrav, pošto sam "nova" u toj kontroliranoj, zdravoj prehrani, molila bih komentarcic koji i eventualnu korekciju primjera mog dnevnog jelovnika..naglasak je na skidanju kilica.(predstavih se u podforumu novi FIT-ovci )
Dakle, današnji meni : Dorucak: Zobene sa suhim vocem u dcl mlijeka --kava sa mlijekom sa malo smeđeg šecera Međuobrok: Jabuka , mali jogurt LGG Rucak: Pileca prsa, rižoto sa graškom, salata od kupusa --kava s mlijekom bez šecera Međuobrok: posni, jedna manja paprika, malo purece šunke Vecera (tek slijedi): Pileca prsa sa (?)- prijedlog? Prije spavanja još malo posnog eventualno sa (?)- prijedlog Eto ga, to je to od danas, molim komentare (znam, previše kave, pijem umjesto i zeleni caj bez šecera, ali danas mi nije pasao) |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mystic meni su uz prsa super tikvice!! Samo ih operem, izrezem na malo deblje kolutice, pofrizim na kap ulja i dosta vode kapulu, da bude onako staklasta, malo ju posolim prije nego je gotova, stavim tikvice i pustim dok ne omeksaju..malo samo dolijem vode ako treba. One inace puste same svoju vodu..
Mozes mozda i blitvu leso ili brokulice ili ne znam..mozda posnog malo ili bacit jaja gore ili tvrdo kuhana uz to..To mi se cini u redu..Ako ne ispravite me please A to prije spavanja..hmm vidim da dosta ljudi papa saku kikirikija uz posni, bajame i sl..ja osobno bolje da niti ne pocinjem jesti kikiriki, jer nemoguce je pojesti samo sakicu to kad kreeeneeeee |
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uz ta pileca prsa najbolje neko povrce, a uz posni masti,
dakle orašasti plodovi (kikiriki, bademi ili žlica lanenog/maslinovog ulja) |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a prsa sa posnim i kuhanim bjelanjkom?? |
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |