Savjeti - plan prehrane? |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Strada i Pitbull hvala vam Bila su jaja, kuhana uz piletinu i malo salate.. A prije spavanja cu samo malo posnog još, pošto nemam sad doma nikakvih tih orašastih proizvoda...
I tocno znam strada na kaj misliš kad kažeš da ne možeš stati na šaci posebno kikiriki Edited by mystic |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne to Strada, primjetio sam na svim tvojim jelovnicima da kombiniras proteine sa proteinima i jos proteina u istom obroku........a zapravo nisi nis skombinirala korisno... Evo to ovak malo da skarikiram TO je kao da si rekla pojela sam za rucak jabuku zlatni delišes ,ko prilog uz to idared i uz to ko salatu green smith Dakle..... Nema potrebe trpat tolko proteina, prva stvar, to je bacanje love , proteini su najskuplji, drugo neznam u kojim kolicinama jedes od svakog , ali ak jedes normalne kolicine od svega lako moguce da neces ni probavit tolko proteina i iskoristit ih za kaj sluze sve u istom obroku......trece.......proteini sami po sebi nisu obrok neki, dodaj im uh ili masti da bi dola obrok i to je to...... |
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa eto..tko voli jabuke to mu je dobra kombinacija Salu na stranu..skuzila sam i ja to Dakle bilo bi bolje neko povrce uz tu piletinu. Sto se tice uh..citam da je najbolje pred kraj dana ih izbaciti pa sve nekako gledam da ne papam kruh, tijesto, rizu i sl.. |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja neznam kolko ti tog pojedes, no ak su kolicine tipa zlica posnog, 2 griza piletine i ona mini tunica onda slobodno dalje jedi sve 3 u kobinaciji da dobis zadovoljavajucu kol. prot....
u suprotnom, oduzmi tam npr posni uz tunu ak je normalna velka konzerva i pojedi posni o Mo uz voce kak ti je Pitbull tam rekel...... a navecer malo masti uz O i to je to...... Edited by The Phoenix |
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Postoji niz kombinacija i samo moras otkrit onu koja ti pase. |
||||
novica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dal imaju efekt tablete l-karnitina, planiram popiti 2 pola sata prije treninga?
|
||||
trogirr1
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jel ok poslije treninga pojesti kuhana jaja, šcijelo 2 bjelanjka + gljive, krastavci, neko povrce - što mi je ujedno i vecera?
|
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Novica, l-carnitin nema nekakvog posebnog ucinka.
Trogirš, možeš pojesti kuhana jaja nakon treninga, ali svakako pojacaj kolicinu i nemoj jest žumanjke u pwm-u (5-6 bjelanjaka i neki uh uz to, povrce ti ne treba pwm-u). |
||||
novica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
imam pitanje!!
na low carb sam vec nekih mjesec dana, smanjen mi je unos kcal, al kg ne idu, vidim minimalni pomak, vježbam, jedino subotom alkohol i to mi je jedini chet. e sad me zanima jer planiram još malo srezat uh(manje od 50g) koliko bi trebala unosit g proteina po kg mase? do sad je to bilo oko 70g -g/kg, jel treba više? šta bi bilo da je recimo š20g/kg? jel postoje negativne strane velikog unosa proteina? |
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
To ponajprije ovisi o tome koliko kcal moraš unijeti, cilju etc. U svakom slucaju, ako s uh-ima ideš minimalno, moraš podebljat p i m.
Btw. teško da unosiš š20g P/kg :D i nema negtivne strane velikog unosa proteina, nemaš se cega bojati. ;) |
||||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A sta s onim da se neiskoristeni proteini pretvaraju u masti i secere (glukozu) i zatim pohranjuju? |
||||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja bih prije rekao da je ona mislila na štetnost za bubrege, jetru ili sl.
|
||||
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pomoc please pošto se još borim sa trudnickim kg (š5 kg viška) i vratila sam se na posao, mali mi je problem prehranu organizirati. Ujutro smiksam zobene+mlijeko light+jabuka, marenda na poslu obicno tuna i rucak doma oko š6, pa nekad vecera, nekad ne, ovisi kako mi klinac nabije tempo. E sad, problem su mi marende, šta pojesti i problem je što popoijem puno kave do tri šalice i sve to zalijem sa dosta mlijeka (light, ali opet???). Savjeti dobrodošli |
||||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |