Savjeti za prehranu i vježbe |
Post Reply |
Author | ||
mg_
Viden/a u gymu Joined: 11 Studeni 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2010 at 11:36 |
|
Bok svima ! Evo da se ukljicim i doznam koji korisan savjet!! Visok sam š80cm i imam 95 kg. Želja mi je da smanjim težinu na 85 kg max...
Molim savjete za prehranu i vježbe.. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvo nam reci kako jedeš, cime se baviš, da li treniraš i sl. pa cemo onda pomoci!
I u samom startu budi siguran da si ovdje sve procitao: FAQ , Nutricionizam FAQ Kad ovo prouciš, cimni nas ovdje.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mg_ do kad cemo otvarat iste teme? Prije 4 dana otvoriš temu, postaviš isto pitanje kao i sad, pitanje na koje bi se moglo roman napisat - po š00. put. Zbog takvih opcenitih pitanja se i napravio FAQ koji stoji na vrhu svake teme i ceka da ga netko pogleda. Koliko je vremena prošlo od prošle teme vec si mogao par puta sve procitat i postavit neko konkretno pitanje... Ali ne, ti si lijepo postavio pitanje i dolaziš tu svako malo samo provjerit da li je ko odgovorio na njega, vidiš da nije, pa hmmm možda nisu vidjeli pitanje? Ha, ajmo ga opet postavit! š. u FAQ-u i u vec otvorenim temama vec toliko toga piše o mršavljenju i vježbama da stvarno nema smisla stalno ponavljat jedno te isto..dosadni smo i sami sebi vec 2. niti ne znamo što jedeš, koliko i kada, da li treniraš, gdje treniraš ni još brdo stvari...misliš da to nije bitno navesti na pocetku? 3. Moraš i sam malo truda uložit da bi se netko angažirao oko tebe, mi jesmo ovdje za pomoc ali malo angažiranosti sa druge strane nebi škodilo! Kad vec držim predavanje, dat cu par uputa (ovo se odnosi na ovakva opcenita pitanja o mršavljenju i vježbama): š. Svako pitanje je dobrodošlo ALI prije toga potrudite se procitati FAQ! Ako tamo nema odgovara na vaše konkretno pitanje, postavite ga ovdje! 2. Kad nađete odgovor (npr. primjer jelovnika) složite sami sebi jedan dnevni jelovnik po svojim preferencijama - od svih ponuđenih opcija sigurno cete nac nešto za sebe što vam nece bit preteško pratit - mi ne znamo što vi volite ili ne, kako reagirate na određenu hranu, imate li kakve alergijske reakcije, kad ste u mogucnosti jesti, kakve su vam dnevne obaveze, aktivnosti....to sve samo VI znate i zato malo proucite sami ponuđeno i izaberite ono što vam se cini najbolje. 3. Kad složite jelovnik i niste sigurni da li ste to dobro napravili svratite tu, postavite pitanje, napišite taj jelovnik i mi cemo ga iskomentirat. 4. Ovo sve vrijedi i za trening. Procitajte, izaberite, uklopite, provjerite s nama. Time ste i vi dali malo svog vremena i truda, a mi cemo zato to isto dat i vama ------------------ Sad, mg_ ako ti je stalo, poslušat ceš i Danijelov savjet, i Zokijev i moj i krenut, prvo od sebe - a ako nije, što ja tu mogu... No hard feelings ali ne volim gotovane Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zandra
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2014 Location: United States Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neka ti savjete za trening da netko iskusniji, ali šta se tiče prehrane birati između eurokrema i marmelade je sasvim ista stvar. Ako već imaš želju kvalitetno jesti onda prouči malo tu po forumu. Možeš od doma nositi nekakav kvalitetan sendvič. Iako mlad si, samo 13 godina, nemoj se zamarati baš. Jedi doma dosta mesa, ribe, kuhanog svega, jaja, sira..
|
||
http://www.nova.edu/
http://www.testking.net/testking-640-722.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Nova_Southeastern_University |
||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovi ti je sad 4 godine stariji
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |