Savjeti :) |
Post Reply |
Author | |
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2015 at 13:33 |
Pozz ekipa,, dobila sam all in 1 protein i receno mi je da je to protein koji je sporiji tj da nije kao whey pa me zanima sto vi znate o tome?
Kada bi ga trebala konzumirati itd... ? Hvala |
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavljam da se radi o mješavini različitih izvora proteina. Vjerojatno sadrži i whey i kazein i protein jaja. To je dobra kombinacija za popiti u međuobroku (pogotovo ako neko vrijeme nakon njega nećeš stići jesti) jer će te spori proteini dosta dugo držati.
Pogledaj koliko u sebi ima ugljikohidrata? O tome ovisi je li bolji za npr doručak ubaciti mjericu (ako ima više uh) ili za večeru (ako je manje uh) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako pise:po serviranju(25g) ima 92 kcal,19g proteina,2g uglj i 0.9g masti.
Pise da sadrzi protein mix: " Whey protein isolate,whey protein hydrolysate,hydrolyzed casein,micellar casein,milk protein isolate,egg protein,rice protein isolate,pea protein isolate..." Nije mi jasno tj zanima me dali je ok popiti ga nakon treninga sa utezima ili je bas kao zamjena za obrok? |
|
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Veceras radim trening (oko19 sati) i nez dali nakon treninga da to ubacim ili bolje omlet (fan sam tih jaja ) Bas ne kuzim?
|
|
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš ga popiti nakon treninga, nije to nikakva zamjena za obrok.
Za ubuduće ti savjetujem da biraš whey protein za nakon treninga, a ne ove neke proteine slabije kvalitete koji sadrže soju i grašak jer je njihova biološka vrijednost znatno lošija. Sva sreća da si dobila samo 1 kg ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe ok
Hvala ti |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |