Savjet....koju teretanu izabrati*? |
Post Reply |
Author | |
Navigato
Cita FAQ Joined: 10 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2013 at 10:53 |
Pozdrav svima,
u potrazi sam za teretanom u koju bi se upisao pa sam naletio na ovaj forum i nadam se dobro mjesto za dobiti savjet i preporuku. Naime, živim na Jarunu, u Zagrebu sam relativno kratko ( 4 godine ), inace sa juga, i kako sam u stalnom poslu,trci, putovanjima.... jednostavno nisam stigao ni obici teretane pa da vidim što se nudi. Preferiram prozracnije i nešto vece prostore, bilo bi idealno negdje oko Jaruna, mada nije problem ni negdje drugo. A vidim da svatko ponešto kaže i o svom izgledu...dakle, visok sam 189, 90 kg, bavim se planinarstvom, alpinizmom....na ljeto se spremam na jedan daleki i visoki vrh, osim što trcim na jarunu u zadnje vrijeme...želim steci snagu u rukama, ledjima i trbušnjacima....dakle onaj dio koji ne mogu istrenirati pukim trcanjem.... Hvala Pozdrav |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas na jarunskom jezeru teretanu, kod veslackog doma. tamo su visnjiceve sprave i jedna ravna klupa (moja) :D
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako tražiš proznarcnost, možeš npr. vježbat vlastitom težinom na šipkama na jarunu. ili baš želiš u teretanu?
|
|
Navigato
Cita FAQ Joined: 10 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš bi u teretanu radi sprava....mislio sam prozracnost u smislu da nije neki zagušljivi podrumski prostor.
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
stvarno "prozracna" je vita fitness centar kod rotora, ali moraš preci Jadranski most.
http://www.vitafitness.hr/ Bio je gym i pored pizzerije Edo, ne znam da li još radi. Imaš i napocetku Drvinja tj Golikove, cim predješ ZG aveniju, mali. Još jedan manji na Vrbanima, ne znam ime ulice, mislim Lopatinecka ili Kuzminecka. |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolika je guzva u jarunskoj u vecernjim satima?
|
|
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mofit u Selskoj ima dosta sprava, ima i umjetnu stijenu (spomenuo si alpinizam) ... i terasu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |