Savršena vecera |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2010 at 20:20 |
Zanimaju me vasi recepti glede vecere.. Moja vecera je u vrijeme mrsavljenja bila uglavnom posni sir sa kikirikijem.. ponekad pileca prsa ili tuna.. sada sam zanemarivao to i naravno dobio kilograme, no danas je poceo rezim i evo vecera mislim da ce biti samo proteinski shake A vama?
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proteini Proteini Proteini - Najcešce POSNI i toi u raznim kombinacijama(+jogurt, pureca šunka, pomidora)
ili PUREcA šUNKA,PILEcA PRSA U OVITKU, HLADNA PILEcA PRSA(OD DAN RANIJE PEcENOG PILETA), TVRDI SIR S MANJE MASTI-SKUTA, EMENTALER, MOZZARELLA, prije sam znala dobit fini MLADI OVcJI SIR, RIBANAC,JAJA KUHANA/POšIRANA Integralni kruh i pecivo skoro uvijek, ali u manjim kolicinama Povrce-najcešce razne SALATE(radic, matovilac, endivija), POMIDORA, CIKLA, ROTKVICE, HREN Nisam baš ljubitelj toplih vecera, nemam naviku kuhati, jedino se tu i tamo zalomi kakav gris na mlijeku ili kašica od mljevenih integralnih žitarica na mlijeku, po zimi kakv kakao s kruhom i pekmezom, ali to su iznimke. No, vrlo cesto after dinner/prid Tv-om žvaknem komadicak neceg slatkog(keksic-dva ili mrva cokolade crne) Edited by Kate |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A meni ce danas biti kikiriki i svjezi sir.. sutra bude slika prvih proteinskih plocica.. upravo se hlade u frizideru
|
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Ma posni je klasika
Meni opce ne dojadi. |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je nekad bez jogurta takva muka ga jest.. pogotovo ako je bas jako ocijedjen..
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda bi ti bilo bolje povrce navecer Davore sa nekim izvorom proteina..... a ok reagiras na kikiriki? Meni se cini da mi ne pase... moja vecera je uglavnom ostatak od rucka - neko lisnato povrce ili salata i meso/tuna/jaja....a ako sam na poslu posni s bademima, ili sa dvopekom, ili sam... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ali gledam da proteini idu sa masnocama.. pa od kikirikija se nisam debljao.. ali uzmi u obzir da sam jeo š200,š300 kcal dok sam mrsavio.. onda sam mogao i cokoladu pojest navecer, pa se nebi debljao
|
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
;) ja posni žlica vrhnja danas...
Inace posni i bademi..... kad mi dosadi jaja i žlica posnog i salata neka..... ;) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu danas vecerati domacu pizzu sa posnim naravno, ali opet.. terba unjeti kalorija kad se puno trenira, tako se opravdavam za ovo veceras
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davore, posni + kikiriki za kojeg š00% moš bit siguran da te nece udebljat, a prefin je i dobar izvor vlakanai sveg živoga
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer je bio posni i kikiriki.. a curi sam slozio tost sa integralnim kruhom, gaudom, purecom sunkom, majonezom, kecapom i krastavcima.. i onda sam morao gledat kako jede... nema tezih trenutaka
|
|
|
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene ponekad izluduje ta vecera...zadnje vrijeme mixam juhice + neka salata. krem juha od tikvica: skuham tikvicu-manju (narezanu) ostavim š dcl vode u kojoj se kuhala, tikvicu ocijedim bacim u blender, izmiksam, vratim u vodu pustim da provrije i stavim š žlicu vrhnja za kuhanje...mljac. Ista stvar s blitvom, špinatom, brokulom, cvjetacom....
Moze i bez zlice vrhnja ali je s njim puuuno ukusnije, mislim da nije prekaloricno,ili? |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Ivka
Kad smo vec kod tikvica, evo šta ja zadnje vrime znam napravit: (Za š person) š KRUMPIR narezat na manje komade i stavit kuhat lagano u malo blago posoljene vode-tek toliko da ih prekrije. TIKVICE š vecu ili 2 manje narežem na kolutice/šnitice dodati nakon cca š0 min i sve skupa krckati da ispari cim više vode(ako treba - malo i izbaciti te vode). Tako nekih š5 min i na kraju dodati malo pasirane rajcice. Izmiješati i pustiti još vrutak-dva i na kraju dodati svježi peršin nasjeckani. To ispadne ko neki lagani cušpajz i jako dobro ide uz pecenu piletinu i salatu. |
|
poison eyes
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja omiljena vecera:
Komad piletina (prsa ili file zabatka) prokuhan u malo vode s bosiljkom.. Mrvica vegete i papra. Nekada s malo pasirane rajcice,nekada bez. Nešto posnog sira. Mljac.. (Ovo je dovoljno jer još nisam u fazi pretjerane fizicke aktivnosti) |
|
Dabog da crko' fejsbuk kad ga svako ima..
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja žuc podivlja na prženi kikiriki. Na masno opcenito, ali na kikiriki.... Uh. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |