Scarlet==>Nema predaje! |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj i ja ovo uviđam vec...a radim vježbe za ramena i leđa, tamo pogodim ruke...a doticne vježbe radim zbog struka pa hm, da smanjim težine ili? jer meni su se moje ruke sviđale tanke joj sad cete me spljuvat ako itko bude komentirao i pitanje, ne mogu zeznut proporciju ako radim po treningu jednak br vježbi za gornji dio kao i za donji jelda, radim po 3-4 za svaki? ili to ovisi o tome kakve su vježbe konkretno? jer idem na hourglass i to je to, ne želim proširit ramena više nego je nužno. scarlet oprosti što sam ti upala u temu, i sorry svima ako pitam gluposti |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mogu ti to oprostit
Pa sad, mislim da ovo s (dis)prporcijom ne ovisi samo o broju ponavljanja. Sigurna sam, zapravo. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
i pretpostavih...ali mislim da zasad nisam ništa zeznula, budem napisala u svojoj temi trenutne treninge pa nek ljudi komentiraju bolje tako.
|
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |