Scitec nutrition - Volume mass 35 |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dekstrozu takodjer naruci u Sloveniji.. Pijes nakon treninga, jednu
mjericu wheya (30g) i dekstroze oko 50,60g, pa cak i vise.. Ovisno o intenzitetu treninga.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto u sloveniji? pa 500g kosta šškn u DM-u... pa valjda mozemo nesto novaca ostaviti i u hrvatskoj... ;) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ili to sta kazes.. ja imam doma jos 3kg od pro.nutritiona..
|
|
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
koliko si platio dex?
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
4 kg 60kn, plus postarina 40..
|
|
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
i jos si morao ici do brezica po to? dobra racunica! al nemoj se uvrijediti ak te necu uzeti da mi vodis financije :D
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko on stavlja dexa u pwm imat ce za godinu dana, kak ne bi bilo isplativo ma dex se uzima kod pro.n ili mvp-a, naruciš i cao |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam isao po dextrozu, vec od pro.nutritiona iz istre sam narucio.. A
proteini su mi dostavljeni u Jelsane.. |
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sva sreca da u zagrebu ima dm na svakom uglu pa nemam frke sa dextrozom, a i ako ponestane uvijek može poslužit pecivo od bijelog brašna iz pekare
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ma imam i ja DM blizu, prakticki autom 5min.. ali zadnji put sam imao mucninu od dekstroze iz DM-a |
|
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala Davore na informaciji,u srijedu mi dolazi Dymatize elite whey i š kg dexteroze...Pit cu to sa vodom poslije treninga...(Neki likovi kažu da bih trebao whey piti i ujutro sa mlijekom,šta vi kažete na to)...
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ne sa mlijekom.. vec sa zobenima.. Kazu ujutro whey jer se brzo apsorbira, a cijelu noc si bez proteina.. sa zobenima ga jedi ako ces ujutro.. |
|
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |