sensei |
Post Reply |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2007 at 21:32 |
SENSEI toplina je zdravstvena metoda gdje lezis u jednoj vrsti kupole koja ima efekat slican saunskom .......infra crveni zraci ...........seansa traje 30 minuta,,grijanje koje ulazi š0 cm u tijelo,u vlakna i organe,glava se nalazi vani dok je cijelo tijelo u jednoj kupoli koja ima jedan madras ili dusek,,,,relaksirajuce,elasticitet koze se pojacava kao i mekoca tijela,,tijelo se cisti od nepozeljnih otrova kao i masnoca,,,dobra je za kozne bolesti,,,,,,,razlika izmedju saune i senseia je da se poslije saune osjecas iscrpljeno i potrebno ti je mnogo vremena da bi imao iste efekte kao sa ovom napravom..........puno bolji rezultati za krace vrijeme osjecaj nakon pola sata je tesko opisiv,,,glava je prazna,,smirenost,,,,kao da si dobio neku extra moc.......seansa kosta negdje oko 300 kuna(otprilike) |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
...ali u hrvatskoj bas i nema tih seansi ,a?
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja mislim da ne
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
nobody
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupi sator za kampiranje,odrezi vrh,zapali vatru unutra,glavu van kroz rupu i senseiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
sensei na japanskom znaci ucitelj i tak zovemo trenera...to je sve kaj ja znam o tome
|
|
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |