Shake: posni sir s vocem (M) |
Post Reply |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2010 at 13:46 |
|||
Napravite u obliku shakea, sve namirnice u blender (mikser) i popijete. 500gr posnog sira Dobijete stvarno ukusnu vocnu salatu, a zapravo ste pojeli sir. Edited by Zoki - 16 Travanj 2014 at 20:54 |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
palina
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moja omiljena kombinacija . Ja još dodam kivi i žlicu meda
Pitam se kako bi bilo sa smrznutim vocem npr. borovnicama ... još nisam probala. |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
za jedan obrok:
200g posnog šdl svježeg soka od narance nasjeckani kivi šaka smrznutog voca žlica meda( poželji) pola banane preeeeeeeeefino :) |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Da, to ce sad biti omiljeni obroci po ljeti.. malo u fridž..
Ko vocni proteinski icecream.. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
enaaaaa... super ti je taj receptic, ajd još takvih što više ak imate, i to takvih za jedan obrok a ne za pet-šest ljudi
|
||||
OsijekCannons
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je ovo ludilo! Svaka cast na receptu
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je to za 2-3 obroka |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ha ha ha Davore...pa ti stvarno jedeš ko curica.... A ja ko cula ti neki boksac i to.... |
||||
Cabxxm
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Super je recept! Probano vise puta :)
(iako koristim pola doze) Zahvaljujem na savjetu! ;) Jeli netko probao stavit grejp kao dodatno voce? |
||||
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
blago tebi, meni je to za desert haha
|
||||
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Za početak prije glavnog jela? (zagrijavanje) :D
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da mi otvori apetit da se mogu najest ko čovjek
|
||||
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hahahah
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |