Shake prije spavanja ili za dorucak? |
Post Reply |
Author | |
BorisM
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2015 at 00:30 |
Pozdrav ljudi,
Molio bi vas jedan savjet: Znaci sat/pola sata prije spavanja napravim si ovakav shake; Cca 200grama posnog - jedna banana - malo cimeta- jagoda - mjerica whey proteina my protein + mlijeko - i to smiksam Nekad ne stavim jagode nego tresnje visnje ili krastavac - ovisi sta imam u frizideru cisto zbog okusa Za doruca jedem prvo banana i onda zobene i malo cokolina za okus i to je to Zanima me vas savjet dali je bolje da prebacim ovaj shake prije spavanja za dorucak ili da ostavim ovako Inace veceram oko 20h shake oko 11-12 i spavanje pol 1-1. bio bi vam zahvalan na pomoci. Lp Edited by BorisM - 11 Lipanj 2015 at 00:31 |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što želiš postići?
Ako ti je cilj dobivanje mase, onda ostavi. ako nije, onda prebaci za doručak. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
BorisM
Post Options
Thanks(0)
|
Cilj mi je istopit masti ( imam jos jako malo) i jos izgradit misice :)
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj navečer jesti UH, pogotovo ne fruktozu iz voća i laktozu iz mlijeka ako ti je cilj daljnji gubitak masti, naravno nekad možeš da napraviš neku promjenu tijelu, da nije uvijek u istom ritmu.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, onda ovako večera:
Cca 200 grama posnog - - malo cimeta - mjerica whey proteina, u vodi i laku noć ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ak je 200g posnog za veceru, ja bi radije tu mjericu wheya ubacio u zobene za dorucak, a posnom dodao saku badema.
|
|
BorisM
Post Options
Thanks(0)
|
a pokušavam da malo ušparam para haha jel ovo je stvarno skupo a ne mogu još to i u jutro praviti ... kontam da je nekako bolje da se ujutro tjeram jest jaja hahaha
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |