Shakeology - proteinski i vocni shakeovi |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanimljiv site ako vam fali ideje za shakeove...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupio sam nedavno blender za kod cure u stan, moram priznati da konzumiram 10x vise voca nego inace.
Imam i blender vec otprije u uredu, no nisam ga tako cesto koristio. Isprobavam kombinacije smoothie-a s vocem svaki dan. Nekako mi je jednostavnije ubaciti 3-4 vocke u blender i to popiti. Prije mi nije palo na pamet tako cesto voce cistiti, pa pojedinacno klopati. Sada najcesce jedem sumsko voce, narance, limun, orahe, kakao, kiwi, jabuke, banane i to sve nekako kombiniram. Ubijam se kao nikad prije u vocu i gustam! Baciti cu nekoliko recepata za smoothie u narednim danima.
Edited by Zoki - 29 Rujan 2012 at 19:44 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ZARKOTEKICA
Cita FAQ Joined: 25 Veljaca 2013 Location: nis Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz ovde sam nov teo bih da smaknem nekoliko kg masnoce sa svog tela,pa me zanimaju saveti oko kucnog pravljenja sejkova proteinskih i vocnih i dali su ovi sejkovi koji su ovde navedeni svi za skidanje kilazeEdited by ZARKOTEKICA - 25 Veljaca 2013 at 11:37 |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da izvadis nalaze, bolji su nego u tek rodjene bebe
|
|
strelica412
Cita FAQ Joined: 04 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo kaj ste stali s receptima :D
|
|
strelica412
Post Options
Thanks(0)
|
Zar nitko ne pije shakeove? Ne vjerujem, samo vam se neda pisati hehe..eto ja jucer popila shake od miksa banane, vocni jogurt od jagode, petit keks i sirovo jaje sve smiksano u blenderu. Prefin je bio i zasitio me umjesto vecere :)
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj proteinski shake koji nekada ubacim par sati poslije treninga, prije spavanja:
250 g posnog sira + 80 g rio mare tunjevine (ostavim maslinovo ulje) + malo badema + malo cimeta... Bon appetite !
|
|
strelica412
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam nikada pila takav, al vjerujem da je dobar i zasitan
|
|
tare
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican je, oprobaj
|
|
dmartic
Cita FAQ Joined: 30 Rujan 2012 Location: Zagreb, Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(1)
|
Žestoki dorucak
U blender staviti i smixati: - 3dl malomasnog mlijeka - jedna smrznuta banana - whey cokolada - šaka zobenih ili mix žitarica, dodati i lanene sjemenke - 2-3 suhe šljive - malo groždjica ili brusnica - malo badema ili orasa - žlica kikiriki maslaca - malo kokosovog brašna - žlicica kakaa (onaj cisti/gorki) - malo cimeta Ako nemate jaki blender onda nikako ne stavljati smrznutu bananu :) ...a i pazite sa ostalim krutim sastojcima (bademi...). Dobije se cca 5dcl napitka gušce teksture. Po želji stavite više mlijeka... |
|
Riki
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(1)
|
bok.. moze nekakvo misljenje o ovom mom standardnom dorucku vec godinu dana...sam sam ga izmislio..
prvo stavim u mikser 2 bjeljanka..onda dodam jednu bananu...i kad se to sve izmiksera dodam u zadnje vrijeme ociscenu jabuku bez kore...i onda to jos mikseram i to sve sve digne..onda dodam 5 zlica zobenih pahuljica..2 zlice lanenih sjemenki...i 1 zlicu kokosova brasna..i na kraju ponekad dodam jos jednu zlicu meda..a ponekad i dodam na kraju jednu saku badema.. hvala na nekom komentaru za ovaj moj miks |
|
"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvuci fino! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mkrajaci
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2013 Location: Sesvete Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kak sam se sad nabrijao na shake-ove kad citam ovu temu uh. A i svojim sinovima cu radit ta cuda jer imam osjecaj da su prefina. Naravno bez Whey-a.
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi recepti, moram priznati!
|
|
T83B
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima netko pridjelog za shake koji bi sadržavao cca 30g proteina i 100g UH, posni i riža više jednostavno ne idu niz grlo
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 banane, 3 dcl malomasnog mlijeka, 35 g wheya od vanilije- sve u bledner i u zamrzivac na 30min i etogac slamboš ili samo popiješ ako neceš slamboš
Edited by avangarde - 18 Listopad 2013 at 11:09 |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |